• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda se ne osvrće za Barsom: Trening, pa put na važan derbi!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crveno-bijeli u subotu ujutru kreću na put.

 crvena-zvezda-barselona-izjava-dejan-radonjic Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je u "Pioniru" izgubila od Barselone u drugoj utakmici naporne dvonedjeljne serije. Katalonci su bili prejaki i trijumfovali su rezultatom 72:60.

Možda će vas zanimati

"Početak meča bio je loš i početak drugog dijela nije bio dobar. Bilo je previše problema sa skokovima, oni su imali 17, mi smo promašili previše slobodnih bacanja, previše 'otvorenih' šuteva… Jasno je od početka sezone da Barselona figurira kao jedan od timova koji će biti favoriti. Bez Mirotića i Dejvisa su ostvarili velike pobjede i to pokazuje da se radi o kvalitetu koji je ogroman i naravno da se radi o jasnim ambicijama. Mi se trudimo da budemo dobri, bilo je momenata kada to nije izgledalo loše, kada smo pravili greške, bilo je previše promašenih bacanja, otvorenih šuteva, tu je i razlika u skokovima...", rekao je Zvezdin trener poslije meča.

U ponedjeljak je počela sedmicu gostovanjem Realu i velikom pobjedom, večeras nije imala šansu protiv lidera Evrolige, a u nedjelju će igrati "jadranski" derbi protiv Mornara u Baru.

Dejan Radonjić potom će odvesti ekipu u Istanbul na meč protiv Efesa (utorak), a onda će u "Pioniru" gostovati Asvel (petak).

"Svi imaju neke svoje probleme. Naš raspored je težak i moramo da pronalazimo načine da utakmice koristimo tako da pokušamo da se pripremamo i da popravljamo stvari u hodu", izjavio je trener Zvezde.

"Idemo ujutru na trening, pa za Bar i u Crnoj Gori smo dva dana. Tamo ćemo igrati sa Mornarom, koji je pokazao da potpuno zaslužuje poziciju koju zauzima i dokazuje da su im ambicije realne. Poslije toga idemo u Istanbul, pa slijedi dupli vikend… Daćemo sve od sebe da nađemo najbolja moguća rješenja. Nije to baš tako jednostavno. Vidjeli ste večeras da neki igrači koji su ranije pogađali večeras nisu i očekujem da ćemo kod pojedinaca ostvariti dobar nivo forme kako bi se uklapali i napravili ono što je potrebno da dođemo do cilja koji je naša želja ove sezone", dodao je on.

Radonjić je večeras dočekao na terenu oporavljenog Džordana Lojda i sve spremnijeg Lendrija Noka.

"Oni su uradili dva treninga sa timom, Lendri je prije našeg odlaska u Španiju bio sa nama neko vrijeme. Sigurno je to kratko vrijeme da može da se da neki konkretniji sud, ali u svakom slučaju očekujem od njih da daju doprinos kako bi tim bio dobar i kako bismo svi zajedno bili dovoljno dobri da ostvarimo što želimo", poruka je Zvezdinog trenera.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC