• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Zvezda izgubila šok završnicu! Lojd promašio dvije trojke za produžetak!
 Zvezda izgubila šok završnicu! Lojd promašio dvije trojke za produžetak!

Zvezda izgubila šok završnicu! Lojd promašio dvije trojke za produžetak!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Crvena zvezda je izgubila od ASVEL-a 78:81! Još jedna drama u Beogradu i poraz u finišu.

 Zvezda izgubila šok završnicu! Lojd promašio dvije trojke za produžetak! Izvor: MN PRESS

Jedno je sigurno - kada se Evroliga igra u "Pioniru" možete da očekujete šok završnicu. 

Tako je bilo i ovoga puta, a Crvena zvezda je ovoga puta izgubila u meču gdje je Džordan Lojd imao dva šuta za produžetak. 

CRVENA ZVEZDA - ASVEL 78:81 (23:25, 15:20, 18:12, 22:24)

Iako je u jednom trenutku u prvom poluvremenu gubila sa 15 poena razlike (30:45) Crvena zvezda je uspjela da se vrati u meč i čak povede. Kori Volden je preuzeo odvoronost i pogodio šest poena zaredom, ali Zvezda jednostavno nije imala rješenje za pik Norisa Kola i Mustafe Fala. Prolazila je ta akcija svaki put, uglavnom poslije faulova na Kolu koji je postizao poene sa linije penala.

U posljednja tri i po minuta meč se pretvorio u dvoboj Voldena i Kola, a na kraju je Kol pobijedio. Dao je posljednjih osam poena za svoj tim i donio trijumf Francuzuma. 

Crvena zvezda je imala napad na pet sekundi do kraja, nacrtana je akcija za Lojda, koji je šutnuo za tri, a onda mu se lopta odbila nazad. Opet je uhvatio loptu i sada šutnuo van balansa, ali nije mogao da pogodi iz ovakve pozicije i ASVEL je savladao tim Dejana Radonjića. 

Gosti su sjajno ušli u meč i pogađali su skoro sve što su bacili na koš u prvom poluvremenu. Tek je Crvena zvezda u posljednja tri minuta prvog poluvremena uspjela da ih malo defanzivno zaustavi i tu je uhvatila priključak. 

22:35

Auh, kakav meč!

Crvena zvezda je na kraju imala šansu za pobedu i produžetak, ali je Noris Kol presudio. Nekadšanji NBA plej je pogodio seriju poena u finišu meča i doneo pobedu svom timu. 

22:29

KRAJ! Pobeda ASVEL-a! 78:81

Lojd promašuje jednom za tri, drugi put hvata loptu i nije sviran faul!

22:27

Pred porazom Zvezda! 78:81

Opet pogađa Kol iz centralnog pika, a onda prekršaj ASVEL-a se sudi kao da je na parketu. Nema bacanja. Dobrić promašuje trojku, a onda hvata loptu. Još jedan prekršaj, Lajti faulira Lojda, ali nisu gosti u bonusu. 

Ne pogađa Lojd između dva igrača, Ofanzivni skok posle promašaja Kola. Faul i on pogađa. Pet sekundi pre kraja tajmaut. 

22:23

39. minut: Drama! 78:77

Volden pogađa sa visokim lukom, ponovo vodi Zvezda. Fal uspeva pored Noka da pogodi na isteku napada. Sada je pobegao Volden opet i dao poene u prodoru. 

Noris Kol opet pogađa, nerešiva je enigma! A onda šesti uzastopni poen Voldena!

22:19

37. minut: Preokret ASVEL-a! 72:73

Uspeva Mustafa Fal da poentira u poslednjoj sekundi napada! A onda Ognjen Dobrić pogađa trojku! Ipak, Nua vraća trojku! Onda rampa Nue na Noku, Pogodak Kola i sada ASVEL vodi! Tajmaut Dejan Radonjića. 

22:16

35. minut: Sjajna odbrana i vođstvo! 69;66

Pogađa Dejan Davidovac sa jedne noge! Kaudi promašuje, ali hvata ASVEL loptu, a onda Lajti pravi faul u napadu! Sjajno se postavio Davidovac! Lojd je u igri!

Lopta ide u aut posle blokade Fala, a onda Noko zakucava!  Tajmaut trenera ASVEL-a!

22:13

34. minut: Ognjen Dobrić! 65:6

OGNJEN DOBRIĆ! Sjajan pogodak za tri poena, ali Noris Kol ide i pogađa u prodoru uz faul. Opet vodi ASVEL posle pogotka sa linije penala. 

Ali Ognjen Dobrić sjajno prolazi i vraća prednost svom timu. Opet Noris Kol uspeva da iznudi faul. Opet vodi ASVEL poenom razlike posle dva pogotka. 

22:10

33. minut: Rezultatska klackalica! 60:61

Kol je promašio trojku, a onda je Kaudi ukrao loptu. Faul Davidovca da se spreči kontra. A onda tri sekunde za Mustafu Fala! Duop Rit pogađa jedan neverovatno težak šut, iz koraka preko ruke! 

Faul Lengstona Hola nad Norisom Kolom. Dio poentira ispod koša, Kuzmić promašuje horog ispod koša. Potom faul Hola i bacanja za Norisa Kola. Pogađa oba. 

22:06

POSLEDNJIH 10 MINUTA!

Izgubljena lopta ASVEL-a na startu. Faul nad Kuzmićem, mogao je ovo da bude i nameran faul. Zvezda vodi!

22:02

KRAJ TREĆE ČETVRTINE! Povratak! 56:57

Krade loptu Dobrić, ali je izblokiran u kontri. Sjajna rampa Geršona Jabuselea. A sada "časti" isti igrač sa dva slobodna bacanja Lengstona Hola. Pogađa oba puta Hol! 

Strazel je jedva preveo loptu, Hauard je promašio trojku i sada je Zvezda u napadu. Dobrić promašuje trojku za izjednačenje, ali Kuzmić hvata loptu i poentira ispod koša! 

Promašaj Strazela sa devet metara. Uh, kakva četvrtina!

21:59

29. minut: Propuštene šanse, 52:57

Jabusele promašuje trojku, a onda pogađa Lazić za dva, a prvo je izgradio sebi poziciju. Hauard je pobegao Laziću i zakucao. 

Još jedan jako loš napad Zvezde, isteklo je vreme za napad. Dobrić krade loptu, a onda nema poena u kontri. Dobra finta Davidovca i prekršaj Hauarda. Onda sjajan prodor Davidovca i poeni ispod koša!

21:54

27. minut: Stoji tih -7, 48:55

Užasan napad Zvezde, a onda poeni ASVEL-a iz kontre. Lojd promašuje trojku, hvata Rit loptu, ali ne pogađa ispod koša. Još jedan brz promašaj Francuza, a onda Lazić promašuje i hvata opet loptu. Lojd pogađa za dva!

21:52

25. minut: Blizu je Zvezda! 46:53

Promašaj Voldena hvata Noko, a onda dobija loptu ispod koša i daje poene na obruču. Kaudi izblokiran, a onda fantastičan poen Duopa Rita. 

Dosta sumnjiv faul na Lajtiju, promašuje jedno. Onda Lojd šutira jako loše iz dobre pozicije, 

21:47

23. minut: I dalje pogađa ASVEL, 52:42

Neverovatno šta pogađa Kaudi preko Duopa Rita. Faul u napadu Dejvida Lajtija, dobro postavljanje Voldena. Onda sjajan prodor Voldena, ali Noris Kol pogađa sa druge strane. 

Dobrić gubi loptu, a onda Rit blokira Lajtija. 

21:45

POČELO JE DRUGO POLUVREME!

Pogađa Džordan Lojd jako težak šut. A onda potpuno sam pogađa trojku Noris Kol. A onda faul u napadu Ognjena Dobrića. Loš start. 

21:39

Kako je izgledalo prvih 20 minuta?

ASVEL je pogodio sve što je mogao u prvom poluvremenu. Otvorene i teške šuteve, tako da ne čudi što vode. Dobra vest za Zvezdu je sjajna igra Noka ispod koša, mogla bi na ovom meču ekipa Dejana Radonjića da dobije veliko pojačanje ispod koša.

21:29

KRAJ POLUVREMENA! Povratak Zvezde, 38:45

Sam je Strazel i promašuje, onda nepotreban izlazni pas Jagodić-Kuridže, ali faul nad Ognjenom Dobrićem na šutu za tri! Pogađa ih sjajni šuter. 

Faul Lojda i izašla je Zvezda iz bonusa. Loš šut Nue, ali Jagodić-Kuridža gubi loptu ispod koša. Krade loptu Dobrić, pokušava sa pola terena i ne uspeva da pogodi. 

21:25

19. minut: Malo bolja odbrana Zvezde,

Pogađa dodatno bacanje Volden, a onda Kaudi promašuje trojku. Jako loš napad Zvezde i Lojd promašuje isforsiranu trojku preko ruke. 

Hejs ne uspeva da postigne poene ispod koša, sjajno je ovde reagovao Kuzmić! Dobrić pogađa u prodoru. 

21:23

Tajmaut!

Volden prolazi, fauliran je i imaće šansu za 2+1. Zove tajmaut gostujući trener pri +13 za svoj tim. 

21:21

17. minut: Neverovatan šut ASVEL-a, 30:45

Ne prolazi pas Lojda do Kuzmića, još jedna izgubljena lopta Zvezde. Hauard šutira van balansa u poslednjim momentima napada, i ovo ulazi u koš. Faul nad Dobrićem, ali pogađa samo jedno. 

Faul Jagodić-Kuridže, a onda Dio ostaje sam za tri i naravno pogađa. Promašaj Jagodić-Kuridže ispod koša, 

21:15

15. minut: Raste prednost ASVEL-a, 29:40

Dobio je rampu Volden, a onda ga je Bako udario laktom u glavu. Faul centra ASVEL-a. Proveravaju sudije da li je ovo nesportski faul. Ne pogađa Davidovac sa niskog posta, a onda Hauard pogađa trojku. 

Promašuje trojku Jagodić-Kuridža, a onda Nua pogađa sa polidstance. Opet tajmaut Radonjića. 

21:11

14. minut: ASVEL na +6, 29:35

Nua promašuje, dolazi ASVEL do lopte, opet ide lopta do Nue koji je fauliran. Pogađa oba puta, a sa druge strane Noko je fauliran ispod koša. 

Kino Kolom promašuje isforsiran šut, a Bako daje teške poene ispod koša. Tajmaut Dejana Radonjića. 

21:08

13. minut: Ne promašuje ASVEL, 29:31

Strazel kažnjava nepotrebno izlaženje Davidovca na pomoć i daje trojku. Noko je napravio sjajnu poziciju ispod koša, ali je promašio, posle dosta zbrke u napadu Ognjen Dobrić daje trojku!

Ali opet Strazel daje trojku! Faul nad Lazićem u prodoru i sada je on na liniji penala. Pogađa jedno. 

21:06

11. minut:

Davidovac uspeva da pogodi na isteku napada i izjednačava, a onda sledi faul Lazića. Ipak, promašaj ASVEL-a u ovom napadu. 

21:04

KRAJ PRVE ČETVRTINE! Preokret ASVEL-a!

Nua pogađa trojku i izjednačuje. a onda Lojd gubi loptu. Strazel pogađa dvojku u solo prodoru, a onda tri sekunde Lendrija Noka.

21:03

9. minut: Vodi Zvezda! 23:20

Sjajan Noko, pogađa ispod koša horogom. Hauard ipak pogađa sa druge strane, “okrenuo” je Davidovca ispod koša. Dobrić promašuje u prodoru, a uz to je dobio udarac u lice. Sa druge strane Hauard pravi faul u napadu.
Pogađa Džordan Lojd za 2!

21:03

7. minut: Velike greške Kuzmića! 19:18

Opet ofanzivni skok za Zvezdu i opet Kuzmić pogađa! Branko Lazić pravi faul, Bako pogađa jedno bacanje. Kuzmić sada greši i pravi faul u napadu. Pogađa trojku Dio, a Kuzmić pravi drugi faul u napadu zaredom!

21:03

6. minut: Zvezda prelazi u vođstvo, 17:14

Pogađa trojku Kori Volden, a onda konačno ASVEL promašuje. Kuzmić promašuje ispod koša, ali onda se ispravlja i postiže poene. Faul ASVEL-a i idemo na tajmaut. Faul nad Kuzmićem, koji pogađa jedno bacanje.

20:50

4. minut: ASVEL ne promašuje! 11:14

Volden pogađa trojku preko Mustafe Fala! Sada Lajti pogađa težak šut iz okreta u reketu. 

Faul Norisa Kola, njegov drugi na meču. Potom opet lična greška, sada Mustafe Fala. Slobodna bacanja za Džordana Lojda, a on ubacuje oba. Potom pravi prekršaj na prenosu lopte. 

A onda trojku daje Dio!

20:47

3, minut: Noko dominira ispod koša! 6:9

Odlična odbrana Noka na Falu, ali Kaudi pogađa dvojku uz zvuk sirene. Promašuje Kuridža ispod koša, ali Noko opet hvata loptu i daje lake poene! 

Sam je Dio na trojci i ovo pogađa vrlo lako, a onda Lendri Noko opet daje poene, sada je prošao kroz reket. A onda sjajna trojka Kaudija.

20:45

POČINJEMO! 2:2

Prvi poeni za ASVEL preko Dejvida Lajtija, a onda posle promašaja Lojda Noko hvata loptu ispod koša i izjednačava!

20:44

STARTNE PETORKE!

CRVENA ZVEZDA: Volden, Lojd, Lazić, Jagodić-Kuridža, Noko

ASVEL: Kol, Dio, Lajti, Kaudi, Fal, 

20:39

Koga se plašiti?

Noris Kol je dobro poznato lice, ne samo iz vremena kada je igrao za Majami u NBA, već i iz dana kada je nosio dres Budućnosit iz Podgorice. Osim njega Dejvid Lajti je najopasnija napadačka opcija Parkerovog tima. 

20:27

Bez O'Brajanta

Dejan Radonjjić će u ovaj meč ući bez Džonija O'Brajanta!

On je "poslat na hlađenje" na prošlom evroligaškom meču sa Efesom i tu je odigrao nešto više od 100 sekundi. Bez njega u timu očekuje se da će minutažu na "petici" podeliti Kuzmić i Rit, kao i Lendri Noko. 

20:01

Nije ih dočekalo lepo vreme

Francuzi su stigli u "Pionir", a dočekala ih je kiša. Do meča je ostalo još 45 minuta. 

19:58

Dobrodišli!

Zajedno sa nama pratite meč Crvene zvezde i ASVEL-a uživo iz minuta u minut! 

Ovo je četvrti susret ovih rivala u Evroligi, a za sada Crvena zvezda ima dve pobede i jedan poraz. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije