• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan sam sebi kidao živce: Filipovski priznao koliko je psihološki bilo teško protiv Borca

Autor 000

Crno-bijeli umalo da sve "prospu" na kraju

 Partizan sam sebi kidao živce: Filipovski priznao koliko je psihološki bilo teško protiv Borca Izvor: MN PRESS

Partizan se igrao sa živcima svojih navijača, ali je nekako "preživio" Borac i plasirao se u polufinale Kupa Radivoja Koraća pobjedom u finišu meča.

Nije bilo mnogo šta da se kaže poslije utakmice, Borac nije uspeo da napravi podvig i treći put u sezoni dobije crno-bijele, a Sašo Filipovski je priznao da je Partizan sam sebe doveo u neizvjesnu završnicu.

"Čestitam i Borcu, stvarno vrlo, vrlo neugodna ekipa. Kao što sam rekao prije utakmice, ako pogađaju, oni mogu da dobiju svakog. Ušli smo sami malo neizvjesno u kraj, ali uspjeli smo da sačuvamo koncentraciju i dobijemo neugodnog Borca. Srećan sam što smo poslije dva poraza (pobijedili). I psihološki je bila teška utakmica za nas. Popravili smo neke stvari, idemo dalje. Pogodili smo važne šuteve, ali imali smo 10-15 poena prednosti, što je brzo procurilo. I oni su pogađali šuteve. Ta nepotrebna izgubljena lopta i nesportska su doveli malo do živaca", rekao je Filipovski.

Izvor: MN PRESS

Borac je igrao bez jednog od lidera Nikole Kočovića, dok je Radovan Đoković i ranije pretrpio tešku povredu. Trener Marko Marinović kazao je da je tim pružio svoj maksimum.

"Mnogo je teško pobijediti bilo koga tri puta za redom, to je za one koji su očekivali od nas da opet pobijedimo Partizan. Partizan je sastavljen da osvaja titule i igra na najvišem nivou. Čestitam im na fer utakmici i zasluženoj pobjedi. Mi smo imali prazne minute i to nas je koštalo utakmice. Dobro je da smo pokazali karakter i nismo se predavali. Borac treba da igra tako i u nastavku ABA lige. Partizanu želim sreću i u nastavku kupa", rekao je Marinović.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC