• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa Partizanom i Zvezdom u Evroligi, sa Radničkim ima veći plan: Raško Katić se ne predaje u petoj deceniji!

Autor 000

Iskusni centar želi još nekoliko godina da igra, dok ne ispuni obećanje.

 Raško Katić igra za Radnički sa 40 godina Izvor: MN PRESS

Trofeji u domaćim okvirima, trofeji u inostranstvu, medalja sa reprezentacijom. Evroliga i u dresu Partizana i u dresu Crvene zvezde! Bogata karijera, iz kojeg god ugla da gledate.

Nosio je Raško Katić (40), pored ta tri, dresove kragujevačke Zastave, Ergonoma, Hemofarma, igrao u Turskoj, Njemačkoj, Španiji, Belgiji...

Danas je tamo gdje je sve počelo. Kragujevac je prethodnih godina imao velikih problema sa košarkaškim klubovima, nedostajalo je svega, od novca do kvalitetnog rada, a sada je Raško Katić tu da košarku vrati na pravi put. Igra, iako je već zagazio u petu deceniju života.

Sve je isto kao i prije 20 godina, kada je Raško počeo da igra seniorsku košarku. Fali samo želja da se nadmeće sa najboljima. dosta mu je evroligaških centara, NBA igrača protiv kojih će igrati na velikim takmičenjima ili najboljih košarkaša regiona u ABA ligi. Nije mu dosta košarke i Kragujevca.

Posljednji cilj u karijeri mu je da Radnički izvede na Jadran. To je zacrtao sebi, pa ćemo ga vjerovatno na košarkaškom terenu gledati dok ne ispuni obećanje! Prethodnog ljeta se penzionisao, ali je morao da se vrati aktivnom igranju košarke!

Dvostruki šampion Srbije, vlasnik jedne ABA titule i osvajač četiri Kupa Radivoja Koraća večeras je, u četvrtfinalu tog takmičenja poražen od Crvene zvezde, tima u kom je tokom karijere dva puta bio. Ali, da li je stvarno izgubio?

 (MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC