• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije trebalo da preuzmem Partizan: Šćepanović otvorio dušu - Ponosan sam, ali ostala je gorčina!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bivši trener crno-belih iskreno o svom boravku u Partizanu

 Nije trebalo da preuzmem Partizan: Vlado Šćepanović otvorio dušu Ponosan sam ali ostala je gorčina Izvor: MN PRESS

Legendarni košarkaš Partizana sedeo je početkom ove sezone na klupi crno-belih, ali ta epizoda nije završena uspešno. Mladi crnogorski trener napustio je ekipu 30. oktobra, a u intervjuu za "Vijesti" rekao je da je pogrešio što je prihvatio taj posao.

"Mislim da nije trebalo da se prihvatim tog, posla, jer je mnogo više bilo rizika nego pozitivnih stvari", izjavio je on.

Možda će vas zanimati

"Ali, desilo se što se desilo. Posle vremenske distance, ispostavilo se da nije sve bilo do trenera, nego da postoji milion nekih stvari. Nažalost, za tih nekoliko meseci sam se više bavio nekošarkaškim stvarima nego košarkom. Malo je ostavilo sve to gorak ukus...Ali, to je životna škola i razmišljanje za ubuduće. Ponosan sam što sam bio trener Partizana, ali isto tako je ostala gorčina, što to nije ni bilo ni izbiliza onako kako sam očekivao", dodao je on.

Šćepanović je prethodno godinama sarađivao sa Andreom Trinkijerijem, koga je nasledio na klupi, a 2016. je vodio i Budućnost u prvom delu sezone 2016/17.

“Potpuno je drugačija situacija bila u Budućnosti, nego u Partizanu. To je nešto neuporedivo. U Budućnosti sam za taj kratak period, sa tim momcima koji su tada bili u timu, ostavio dubok trag posebno u ABA ligi”, rekao je Šćepanović.

Košarka se poslednjih godina promenila...

“Posao trenera nije isti kao nekad. Ranije se mnogo više pažnje posvećivalo košarci, nego što je sada... Sada je košarka na četvrtom mestu. Odnos sa klubom, menadžmentom, medijima, menadžerima - nešto što je sada mnogo bitnije nego sama košarka. Ali, dobro takve su tendencije, tako je svima”, rekao je Šćepanović.

(Vijesti/Mondo)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC