• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Balašević je pjevao u Splitu, a Hrvat izmislio da su ga gađali flašom: Čuveni košarkaš ispričao sjajnu anegdotu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Ovaj ga blijedo pogleda i upita o čemu priča."

 Balašević je pjevao u Splitu, a Hrvat izmislio da su ga gađali flašom: Dino Rađa anegdota Izvor: ATA Images/Antonio Ahel/MNPress

Čuveni kantautor Đorđe Balašević preminuo je u petak u Novom Sadu, a od tada se od njega opraštaju svi u Srbiji i regionu, što samo potvrđuje o kakvoj se muzičkoj veličini radi.

Novosađani su na poseban način odali poštu svom "Panonskom mornaru", bilo je čak i "Bećarca" na ćirilici usred Zagreba, pjevalo se i u Splitu, a legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa prisjetio se anegdote sa koncerta u "bilom gradu". 

Možda će vas zanimati

Rađa je podijelio priču o Balaševiću i Miloradu Bibiću Mosoru, poznatim novinarom i publicistom koji je preminuo prije devet godina, koga je "prevario" za incident na koncertu.

"Umrli su u dva dana razlike. Ima to neke simbolike. Evo jedne zaje*ancije vezane za njih dvojicu. Mosor je Đoleta upoznao kada je bio u Novom Sadu, mislim u vojsci, ali nisam siguran. Svakako su bili dobri. Đoletov prvi koncert nakon rata 2004. godine u Splitu, a Mosor nervozan kao pas. Ne smije da ide jer se boji kako će publika reagovati, a on emotivac neko s*anje ne bi preživio", napisao je Dino Rađa na svom Facebook profilu.

"Usred koncerta zove on mene na telefon i pita kakva je situacija. Kako meni malo treba, kažem mu odmah da je sve super osim što ga je jedan lik gađao bocom, ali da je to policija riješila za sekundu. Inače ovacije za Đoleta. Meni Mosor naravno ne vjeruje i odmah zove starog Grašu. A ovaj sjedi do mene i odmah prihvati zaje*anciju i potvrdi moju priču."

"Poslije koncerta idemo svi zajedno u Grašin restoran i sjedimo za stolom. Đole i njegovi, Graše, Viki i ja. Dolazi Mosor i pravo do Đoleta krene da se izvinjava. Ovaj ga blijedo pogleda i upita o čemu priča. Mosor odmah shvati da je za*eban i da se tresao satima bezveze. Veče za pamćenje."

"Sada bar imaju veselo društvo gore gdje se skupljaju dobri ljudi", zaključio je Rađa.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC