• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Katastrofalan meč Zvezde i ubjedljiv poraz u Španiji: Crveno-bijeli na ''minus 20''!
 Katastrofalan meč Zvezde i ubjedljiv poraz u Španiji: Crveno-bijeli na ''minus 20''!

Katastrofalan meč Zvezde i ubjedljiv poraz u Španiji: Crveno-bijeli na ''minus 20''!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Jedan od najslabijih mečeva sezone za srpski tim.

 Katastrofalan meč Zvezde i ubjedljiv poraz u Španiji: Crveno-bijeli na ''minus 20''! Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ne mašta o Top8 fazi Evrolige, ali porazi poput ovog u Vitoriji su nedopustivi. Baskonija je razbila četu Dejana Radonjića (87:67)

Centarska linija Baskonije odradila je nevjerovatan posao na ovom meču i tako već u uvodnim minutima susreta najavila debakl crveno-bijelih. Prednjačio je Jusufa Fal, koji je mučio Ognjena Kuzmića.

Košarkaš Crvene zvezde je rano ušao u problem sa faulovima, a najviši košarkaš Evrolige dobio prostor da zatrpa koš gostiju iz Beograda. Marko Jagodić-Kuridža, koji se u tim trenucima našao na poziciji pet, nije mogao da ga brani.

Stečenu prednost u ranoj fazi susreta Baskonija nije ispuštala iz ruku. Zvezda je stizala na pet poena zaostatka, ali su i Španci odlazili čak na ''plus 24'' u pojedinim dijelovima meča. Ubjedljivo, a o oscilacijama tima moraće narednih dana da razmišlja Dejan Radonjić.

Crvena zvezda nema nikakav rezultatski imperativ u finišu evroligaške sezone, ali će morati da popravi igru pred mečeve za trofej u dva ''domaća'' takmičenja, ABA ligi i Košarkaškoj ligi Srbije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

20:37

KRAJ - 87:67!

Nikakvu šansu Crvena zvezda nije imala na ovom meču. ali, pristup utakmici je morao biti bolji. Ovako, nakon gostovanja u Vitoriji ostaje gorak ukus.

20:34

Poslednji minut - 87:64!

Čak i raste ova ubedljiva prednost Baskonije u poslednjim minutima meča. Crvena zveda će pokušati da što pre zaboravi gostovanje u Baskiji.

20:25

Razigrao se Volden, ali...

Prekasno je! Amerikanac u redovima Crvene zvezde upisuje neke dobre minute na parketu, ali sada je preokret u Vitoriji nezamisliv.

Na oko pet minuta do kraja meča, Baskonija vodi 76:58!

20:15

Muči se Zvezda... 66:48!

Crveno-beli su na trenutke pokazivali znake života u trećoj deonici, ali ubedljiva prednost španskog tima nije dovoljno smanjena. Iako je treći period pripao srpskog ekipi, razlika je i dalje više nego ubedljiva.

Baskonija ima ''plus 18'' pred poslednjih deset minuta košarke!

19:59

Pogađa Davidovac!

Počela je treća četvrtina, a nakon samo nekoliko desetina sekundi Crvena zvezda je smanjila zaostatak. Dejan Davidovac je pogodio dva puta za tri poena i tako, nadamo se, najavio bolju energiju srpskog tima u nastavku meča.

19:46

Lojd ne može sam...

Postigao je 13 poena u prve dve četvrtine, ali nema nikakvu pratnju u redovima crveno-belih.

Marko Jagodić-Kuridža i Marko Simonović su dodali po tri poena, dok su dva poena postigli Davidovac, Dobrić, Volden i Kuzmić.

19:42

Poluvreme - 48:27!

Veoma loša partija srpskog tima na evroligaškom gostovanju. Problemi su nastali već u prvim minutima, kada je Ognjen Kuzmić ispao iz igre zbog ličnih grešaka, a Jusufi Falu se otvorio put ka košu.

Crvena zvezda je odigrala dve četvrtine za zaborav na gostovanju Baskoniji!

19:35

Neverovatna serija...

Od poslednjih 19 poena na meču, Crvena zvezda je postigla samo dva! A delovalo je na kraju prve četvrtine da bi mogao da se uhvati priključak...

19:32

Nestvarni Fal - 37:20!

Koliko čovek i koliki problem za Crvenu zvezdu. Treći faul Ognjena Kuzmića, novi poeni Jusufe Fala i prednost od čak 17 poena za Baskoniju. Deluje da je meč u Vitoriji rešen u prvih 15 minuta.

19:28

Nova dvocifrena prednost - 29:18!

Dobar kraj prve četvrtina, ali loš početak druge. Baskonija je na početku drugog perioda napravila seriju 8:2 i ponovo stigla do dvocifrene prednosti u meču protiv Crvene zvezde!

19:19

Pet razlike!

Pristojan zaostatak Crvene zvezde nakon veoma loših sedam minuta košarke. Zvezda se vratila u meč, a pravi nagoveštaj da može da se igra protiv Baskonije dali su Ognjen Dobrić ukradenom loptom i Džordan Lojd pogođenom trojkom za 21:16 na kraju prve četvrtine!

19:17

Poslednji minuta 1/4 - 21:13!

Nakon slabijeg starta, Crvena zvezda je uspela da uhvati ritam. Izlazak Fala iz igre pomogao je, pre svega, centarskoj liniji srpskog tima.

19:09

Jusufa Fal!

Najviši igrač Evrolige je već u prvih pet minuta meča postao noćna mora Crvene zvezde. Momak visok 221 centimetara je naterao Ognjena Kuzmića na dva brza faula, a zatim se protiv Jagodić-Kuridže, koji ne može da mu parira u visini, potpuno razigrao.

Nakon pet minuta košarke Fal ima osam poena, a Baskonija prednost 14:3!

19:02

Startne petorke:

Baskonija

Vildoza, Giedraitis, Polonara, Peters, Fal

Crvena zvezda

Uskoković, Lojd, Lazić, Simonović, Kuzmić

18:58

Loš niz!

Crvena zvezda poražena je na poslednjih pet mečeva u Evroligi (Žalgiris, Zenit, Asvel, Efes, Barselona) i poslednju pobedu je upisala još protiv Real Madrida sredinom januara. U međuvremenu, crveno-beli su osvojili Kup Radivoja Koraća i upisali tri pobede u ABA ligi.

18:48

Crveno-beli su spremni!

Košarkaši Crvene zvezde istrčali su na parket!

18:42

Prvi meč!

Blistao je Džordan Lojd sa 30 postignutih poena, a Crvena zvezda je u Beogradu savladala Baskoniju sa čak 17 poena razlike! Bila je to impresivna partija srpskog tima (90:73), kada je on bio u punoj snazi.

Danas je situacija drugačija, Baskonija je favorit i pobedom bi se pribliila mestu koje vodi u plej-of.

UKRATKO

  • Crvena zvezda ima skor 7-18
  • Baskonija ima skor 12-13
  • Srpski tim je pobedio u Beogradu (90:73)
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije