• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerika u šoku! Durent mu pretio, vređao i zakazivao tuču: Okačene grozne poruke - hteo fajt, pominjao i suprugu (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Jedan od najboljih košarkaša na svetu potpuno izgubio kontrolu na društvenoj mreži. Ako su ove slike zaista istinite, "ne gine" mu tužba!

 kevin-durent-pretnje-tviter Izvor: MN PRESS

Poznato je već da NBA superstar Kevin Durent (32) obraća pažnju na to šta o njemu misle, pričaju i da generalno reaguje na to kakvo mišljenje imaju o tome što radi.

Možda će vas zanimati

Ipak, ovog puta je otišao dalje nego ikad, pa je čak i navodno pretio tučom glumcu Majklu Rapaportu (51) i usput mu pominjao suprugu!

Ako je tačno ono što je Rapaport "kačio" na svojim društvenim mrežama, Durent je u seriji poruka pretio glumcu, nazivao ga groznim imenima i pisao užasne stvari. A navodno, sve je počelo oko 23. decembra 2020. godine.

"Dobijam pretnje i odvratne poruke SVAKODNEVNO, ali nikad, ni u najluđim snovima nisam pomislio da će Durent da bude jedan od onih koji mi to šalju". Preti mi, pominje moju suprugu i hoće da se bijemo. To bi trebalo da bude ljubimac cele Amerike, zar ne?!", napisao je glumac na Tviteru u utorak uveče.

Izvor: Instagram/michaelrapaport

Komičar koji je ranije pravio skeč sa Durentom i pokušavao da ga nervira dok je "Kej-Di" igrao za Golden Stejt Voriorse, pisao je krajem prošle godine na Tviteru o čuvenom košarkašu i "prozivao" ga zato što nije hteo da da intervju Čarlsu Barkliju.

"On je preosetljiv na sve. Nemoj da daješ intervjue", napisao je tad glumac, a Durent je napravio "skrinšot" tog tvita i poslao mu poruku na Instagramu. U "inbox" mu je navodno napisao: "Kučko!".

"Uradi jeb**i intervju i ako si uznemiren oko nečega što su rekli, RECI nešto o tome. Izgledaš kao da ćeš da zaplačeš i ostala sranja", odgovorio mu je glumac.

Durent mu je na to navodno odgovorio: "Uradio sam intervju glupane. Idi reci svom tatici Čaku (nadimak Čarlsa Barklija) da bude bolji u svom poslu i da oblikuje pitanja bolje. Dao mi je dve opcije za ta glupava pitanja – 'da' ili 'ne'", odgovorio je košarkaš.

Zvuči zaista neverovatno da je ovako objašnjavao svoje postupke prema potpunom neznancu. A tu se stvar čak nije završila, već je naprotiv – buknula!

Izvor: Profimedia

U nastavku svađe Durent je po svemu sudeći nazivao Rapaporta "klovnom", "p**dom", "kučkom", "gov**tom" i uvredama koje su jako teško prevodive na naš jezik. Uz to mu je napisao i: "Sve što radiš je da p**** k**** svim drugim ljudima za pažnju".

Durent je prema objavljenim slikama prepiske čak išao dotle da je zvao Rapaport da se nađu na ulici i da se biju!

"Pljunuću te u facu kada te budem video", napisao je Durent.
"Pljuvaćeš krv iz usta", odgovorio mu je Rapaport.
"Zakuni se u to", napisao je košarkaš.
"Nema šta da se kladimo p**do. Razneću ti to što ti je ostalo od kose", odgovorio mu je glumac.
"Nađimo se sutra u 10", poručio je Durent.
"Koja je tvoja adresa ku*vo?", odgovorio mu je glumac.

Durent je potom optužio glumca da je izbrisao svoje poruke, a on mu je odgovorio novim "skrinšotom", u kojem se vidi i kako on preti Durentu da će da mu razbije vilicu.

Izvor: instagram/michael rapaport

Niz poruka je nepregledan i zaista zvuči neverovatno da je čovek koji je toliko dugo popularan i uspešan dozvolio sebi da ga ovoliko iziritira poruka i kritika na koju mnogi ne bi obraćali pažnju i koja čak nije bila ni uvredljiva od starta.

Posle toga mu je navodno čak pominjao i suprugu

Izvor: twitter/stoolpresidente

"Pozvao si svog advokata jer si pi**a kakva jesi. Ha-ha... Pi**a sada hoće advokata. Tvoja žena mora da je ljuta jer trošiš to malo novca na advokate jer ne možeš da podneseš šalu. Ha-ha-ha. Kakva si ti p**da. Čak ni tvoja žena nema poštovanje za tebe", napisao je Durent uz uvrede.

Na kraju priče, Durent je napisao na Tviteru da se on i glumac redovno čuju, ali da su sada stvari izmakle kontroli. Uz to je i ponudio svoje izvinjenje, kada je "zapalio" internet i kada je shvatio šta je nastalo.

"Majk i ja pričamo mnogo luđe od ovoga i to redovno. Danas je on pop**deo... Izvinjavam se Majk, dođavola", napisao je as Bruklina i tako indirektno potvrdio da se ova prepiska zaista dogodila i da je istinita.

Izvor: Twitter/KDTrey5

Sve ovo možda neće iznenaditi one koji pažljivo prate Durentove aktivnosti na društvenim mrežama, na kojima je svojevremeno navodno pravio lažni nalog da bi se branio i pravdao svoj odlazak iz Oklahome u Golden Stejt, što je širom lige prihvaćeno kao kukavičji potez.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC