• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO podkast - "pretres" NBA lige: Koga je Jokić dobio u prelaznom roku i da li će biti MVP?

Autor Dragan Šutvić

Poslušajte razgovor kolumniste MONDA Miloša Jovanovića sa novinarom TV Arena sport, Ivanom Bogunovićem.

 milos-jovanovic-ivan-bogunovic-mondo-podkast Izvor: MONDO

Od decembra nismo pričali o NBA, a sada je krajnje vrijeme i tu temu da otvorimo. Pijaca je zatvorena i ekipe su spremne za posljednje napore regularne sezone. Ko će u plej-of, ko mašta o lutriji, a ko ide na titulu?

Odgovore na ova pitanja sigurno možete čuti u nekom prestižnom podkastu na engleskom jeziku, ali ako vas put navede na ovu adresu, Ivan Bogunović će zajedno sa Milošem pokušati da razriješi vaše dileme.

Možda će vas zanimati

Naravno, prva tema bili su Denver Nagetsi, čiji je trejd za Arona Gordona izazvao veliku reakciju kako američke, tako i srpske javnosti. Nagetsi su doveli i Džavela Megija, staru kosku koja dobro zna i grad i ekipu, i pružiće kvalitetne minute kada Nikola Jokić sjedne da odmori.

Veliki posao odradile su i ekipe Majamija i Čikaga, koji su se pojačali Viktorom Oladipom i Nemanjom Bjelicom, to jest Nikolom Vučevićem i Danijelom Tajsom.

Dok će Čikago sa ovim transferom napasti neko plej-in mjesto i pokušati da legitimiše ovaj restart sa Arturasom Karnišovasom i Bilijem Donovanom, Majami ima plan da opet bude “pepeljuga” plej-of kostura – teško da iko navija da ih sretne kad počne doigravanje, jer u ovakvom sastavu, zdravi su sposobni da naprave ozbiljan dar-mar.

Lejkersi i Netsi su se pojačali kroz “otkup” veterana, pa je tako Andre Dramond otišao put El Eja, a Blejk Grifin i Lamarkus Oldridž su zadužili opremu ekipe iz Bruklina. Mnogi u ovim ekipama i vide glavne kandidate za finale, pogotovo kada se oporave prve violine u oba orkestra.

Ivan i Miloš takođe pričaju o lijepim i manje lijepim iznenađenjima ove sezone – riječ-dve o Šarlotu, Njujorku, Finiksu, Sakramentu, Bostonu…pa i mnogim drugima. Naravno, kraj je bio rezervisan za MVP debatu, a to je tema oko koje Miloš nije imao dilemu.

Ne propustite ni ovu epizodu Šeste Lične.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC