• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bobi živi američki san - snima reklame, pa svrati na trening: Trener "isprozivao" Bobana, pa rekao sjajne stvari o njemu

Autor Dragan Šutvić

Marjanović je odigrao odličan meč, a RIk Karlajl je poslije meča govorio o njemu kao igraču, profesionalcu, "selebritiju", drugu...

 boban-marjanovic-reklame-trener-rik-karjlajl Izvor: Profimedia

Boban Marjanović odigrao je sjajan meč u pobjedi svog Dalasa protiv Vašingtona, ubacio 15 poena uz 12 skokova, a poslije utakmice dao je i intervju o kojem su mnogi pričali.

"Uživam u svemu, život je kratak", rekao je srpski košarkaš koji živi američki san već šest godina.

A taj njegov san ne podrazumijeva samo košarku, već i mnoge stvari kojima se bavi van terena, poput glume u filmovima i TV reklama. Ove nedjelje objavljena je jedna reklama koju je snimio za američki čips sa svojim prijateljem, Tobajasom Herisom.

S tim u vezi, trener Dalasa Rik Karjlajl našalio se na račun diva iz Boljevca kod Zaječara.

"Bobanu se događa mnogo stvari. On mora da nas ubaci u svoj raspored snimanja reklama. Ni to nije lako. Dobro je da uspijeva da nas 'uglavi' u sve to", rekao je Karjlajl.

Izvor: Profimedia

Malo ozbiljnijim tonom, Karlajl je dodao...

"On je momak koji daje doprinos i težimo ka tome da pronađemo situacije na terenu koje će mu odgovarati. Bude primijetan na terenu na jedan način ili drugi, svaki put kada uđe u igru".

Karlajl je posebno pohvalio Marjanovićeve radne navike.

"Nije lako raditi to što on radi, ali on je neumoran radnik. Ako ne igra mnogo, on će uvijek ostati u sali ili igrati 'jedan na jedan' protiv nekog od naših skauta, da bi tako sačuvao ritam i kondiciju. On prosto voli da igra košarku, voli svoje saigrače i oni vole njega".

Izvor: Profimedia

"On je prosto jedan od ljudi koji su po svojoj prirodi zahvalni. Zahvalan je na tome što je u NBA ligi, što živi život, što radi bilo šta što radi. Sjajno je biti oko njega, jer ne možete ništa drugo da osjetite osim pozitivnu energiju od njega", dodao je legendarni trener.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC