• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan se zapalio, niko ne može da ga zaustavi: Saigrači mu kliču, gađa trojke kao Stef Kari, brojke su mu nevjerovatne!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ako uspije da ovako igra u kontinuitetu, mogla bi Srbija da dobije još jednog Ol Star igrača

 bogdan bogdanović atlanta u sjajnoj formi Izvor: Profimedia

Nema Treja Janga? Nema startnih bekova? Nema problema za Atlanta Hokse jer je tu Bogdan Bogdanović. 

Fenomenalni srpski šuter je u životnoj formi kada je NBA u pitanju i u aprilu je uspio da Atlantu koja je već bila u panici zbog velikog broja povrijeđenih igrača dovede do sigurnog mjesta koje vodi u plejof.

Možda će vas zanimati

Na posljednjem meču je uspio da postigne rekord sezone od 32 poena, a od 14 mečeva u aprilu Atlanta je sa njim kao starterom uspjela da pobijedi čak 11. 

Pobijedili su ih samo San Antonio, Mivloki poslije produžetka i Njujork Niksi, takođe poslije dodatnih pet minuta igre. 

Za sve to vrijeme prva violina Hoksa bio je Bogdanović. U aprilu je samo Stef Kari pogodio više trojki od njega, a on je uspio da obori rekord lige po broju pogođenih šuteva za tri u jednom mjesecu i prijeti Nikoli Jokiću u borbi za titulu MVP-a. 

Kada je trebalo da se "povuče", Bogdan je to uradio i pokazao je ono što se u NBA odavno priča o njemu, da je jedan od najboljih "igrača iz sjenke", košarkaša koji su tu da povuku tim kada najbolji igrači ne igraju ili kada su u lošoj formi. 

Ipak poslije 22,3 poena u prosjeku u aprilu uz nevjerovatnih 50 odsto šuta za tri u Atlanti bi trebalo da razmisle o tome da Bogdanović postane redovni član petorke i da dobije preko 30 minuta po meču na parketu. Uz sve ovo on i razigrava saigrače pa je tako dodavao 4,3 asistencije po meču, što su košarkaši Atlante znali da cijene. 

Saigraču su oduševljeni njime, pa je tako Solomon Hil nedavno u nevjerici pitao da li je moguće da se Sakramento odrekao takvog igrača, dok je Trej Jang burno pozdravio sjajne igre srpskog beka sa klupe u prethodnom meču, a poslije utakmice je imao jasnu poruku: 

"Poludi, brate", napisao je na tviteru! 

Da li će Bogdanović dobijati dovoljno lopti i kada se Jang vrati na teren? Da li će nastaviti sa ovakvim igrama? Ostaje nam da vidimo, ali jedno je sigurno, Srbija jedva čeka svaki meč Atlante. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC