• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Znam na koga mislite, ali...": Zlatnu košarkašicu pitali za Jokića, ona dala sjajan odgovor!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpska košarkašica Maja Škorić govorila je o zlatnoj medalji na Eurobasketu, a upitana je i za otkaze košarkaša.

 maja škorić o zlatnoj medalji na eurobasketu za košarkašice Izvor: TV Prva/screenshot

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije vratila se sa Eurobasketa sa zlatnom medaljom oko vrata, a jednu takvu Maja Škorić donijela je jutros u jutarnji program TV Prva.

Poslije nezaboravnog slavlja u Valensiji, pa onda dočeka u Beogradu, Maja ističe da je i dalje pod utiskom velikog uspjeha, kao i da je vrlo teško sve emocije sažeti u nekoliko riječi i da će biti potrebno još vremena da se "ohlade".

Možda će vas zanimati

"Probudila sam se srećna. Kako to sve staviti u riječi? Čarobno je bilo. Cijeli program je bio savršen i trajalo je potaman", rekla je Škorić.

Istakla je da je "prirodno što je medijska podrška" došla poslije uspjeha, i da košarkašice ne obraćaju pretjerano pažnju na to jer je fokus na cilju, a istakla je i da je atmosfera u timu bila fantastična i da su se uslovi u kojima su se našle - jačale timski duh.

"Šta nam je Marina rekla pred finale? To bolje nju da pitate, da ne otkrivam njene metode motivacije. Tu smo, stigli smo, bilo bi baš glupo da ne ugrabimo ovu priliku. Da li je stroga? Vrlo je stroga. Ona ima svoje metode kako da nas motiviše i kritikom da nas podstakne da budemo još bolji i tako nastavlja, ne popušta ni najmanje. Mi se ne svađamo, ovog ljeta je atmosfera bolja nego ikada. Nije bilo varnica, držali smo se zajedno", kazala je Škorić.

Na pitanje o tome da je Jelena Bruks samo tri mjeseca poslije porođaja bila u reprezentaciji, a da pojedini otkazuju Igoru Kokoškovu zbog trudnoće supruge, spustila je loptu.

"Znam na koga mislite, ali želim samo da istaknem ono što je Jelena uradila, ne bih da ulazim u tuđe razloge. Znamo i kroz šta prolaze kolege, svako ima svoje lične razloge. Ne bismo da kritikujemo bilo koga. Kako igramo umorni? To su postavljeni viši ciljevi, pa onda i tijelo prati - zaboravi se umor. Ima dana kad ne možemo da se pomjerimo, ali energija je između nas da ne razmišljamo o tome...", zaključila je Škorić.

Slijedi par dana pauze, a onda odmah pripreme za Olimpijske igre.

"Samo nastavljamo, mi smo u mašineriji... Kako vi očekujete zlato, tako i mi očekujemo. Prirodno je da naredni korak ide ka tome. To nam je samo podstrek."

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC