• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I sedmi košarkaš napustio Partizan: Željko Obradović pravi novi tim, a za pojačanje iz Zvezde nema mjesta!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

U novom Partizanu nema mjesta ni za pojačanje koje su crno-bijeli doveli iz Zvezde.

 stefan janković napustio partizan Izvor: MN PRESS

Partizan je počeo novu eru sa najboljim evropskim trenerom Željkom Obradovićem, a to podrazumijeva i velike promjene u igračkom kadru posle jedne od najlošijih sezona u istoriji.

Crno-bijeli su angažovali do sada četiri zvučna pojačanja, dok su već sedmorica košarkaša koji su u Partizanu završili 2020/21 već napustili tim. Posljednji u nizu igrača koji su otišli je Stefan Janković (27, 211 cm) koji je prethodne tri sezone bio član crno-bijelih.

Možda će vas zanimati

Janković je prema pisanju specijalizovanog portala "Sportando" raskinuo ugovor sa Partizanom, a već je nadomak potpisa za još jedan crno-bijeli klub: PAOK.

Srpski košarkaš, koji ima i kanadski pasoš, igrao je na koledžima Misuri i Havai prije nego što se 2017. godine vratio u rodni Beograd i postao član Crvene zvezde. Ipak, samo jednu sezonu kasnije prešao je u redove "vječitog" rivala u kom nije ostavio dublji trag.

Štaviše, za prethodne tri sezone Janković je više bio na pozajmicama (AEK, Kapital i Bašakšehir) nego što je igrao za Partizan.

Prethodno je Partizan ostao bez još šestorice: Ognjena Jaramaza, Erika Mike, Džoša Perkinsa i Nikole Jankovića kojima su istekli ugovori, Rašona Tomasa s kojim je raskinuta saradnja, odnosno kapitena Novice Veličkovića koji je odlučio da završi igračku karijeru.

Crno-bijeli su za to vrijeme doveli Kevina Pantera, Aleksu Avramovića, Zeka Ledeja i posljednjeg u nizu Rodionsa Kuruksa, sigurno ne i posljednjeg novajliju za 2021/22.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC