• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nisam mogao da ostavim drugare na cjedilu! Kalinić objasnio zašto se vratio u Zvezdu - Vidim pojačavaju se...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola Kalinić se posijle šest godina vratio u Crvenu zvezdu, a u razgovoru za klupski sajt objasnio je šta je bio razlog povratka.

 nikola kalinić o povratku u zvezdu Izvor: MN PRESS

Srpski reprezentativac Nikola Kalinić postao je peto, ujedno i najzvučnije pojačanje Crvene zvezde mts ovog ljeta, pošto se poslije šest godina vratio na Mali Kalemegdan.

Iza njega je pet sjajnih sezona u Fenerbahčeu, s kojim je bio prvak Evrolige, dok je prethodna godina u Valensiji bila individualno fantastična. Za njega su se interesovali Barselona i Real Madrid, međutim na kraju je Kalinić prelomio i vratio se u Srbiju.

Možda će vas zanimati

"Ovo je povratak na mjesto gdje mi je bilo mnogo lijepo prethodni put, gdje sam praktično počeo da pravim košarkaško ime", rekao je Nikola Kalinić za zvanični sajt.

"Očekujem puno dobrih momenata, ali i izazova, pred nama je teška sezona u Evroligi, ABA ligi brojni klubovi se pojačavaju", kazao je povratnik u crveno-bijele redove koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa šampionom Jadrana.

Sezona će biti vrlo zanimljiva jer je Partizan doveo zvučna pojačanja, kao i Budućnost koja je danas reagovala i potpisala Micova, ali Kalinić se ne plaši izazova.

"Nisam nikada bio pobornik patetike…vratio sam se, kada sam sve analizirao, klub, kvalitet života, prethodno iskustvo. Daću sve od sebe kao i uvijek na terenu, očekuje nas mnogo rada, tu su moji nekadašnji saigrači i trener, Luka, Laza, trener Dejan Radonjić, nisam mogao da ostavim svoje drugare na cjedilu", zaključio je Kalinić koji je će u Zvezdi nositi broj 12.

Prethodno je Zvezda potpisala Nikolu Ivanovića, Luku Mitrovića, Erona Vajta i Stefana Lazarevića.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC