• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda se oglasila - Vajt mora na operaciju: Pešići su ODMAH pomogli, a u Panatinaikosu samo gledali!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

KK Crvena zvezda oglasila se o stanju svog povrijeđenog igrača, zahvalila Svetislavu i Marku Pešiću na reakciji i uz to iznijela kritiku na račun pojedinih članova Panatinaikosa.

 kk crven zvezda eron vajt mora na operaciju Izvor: rts/printscreen

Dobra igra i pobeda Crvene zvezde protiv Panatinaikosa pali su u drugi plan još u toku meča, jer je novajlija crveno-bijelih Eron Vajt doživio strašan pad i tešku povredu.

Poslije jednog zakucavanja on je pao na parket i ostao da leži krvave glave, ali i sa jakim bolom u ruci, koja će morati da bude operisana na rednih dana.

"Košarkaš Crvene zvezde Eron Vajt doživeo je tokom pada na prijateljskoj utakmici sa Panatinaikosom prelom podlaktične kosti i biće operisan u Minhenu najkasnije u nedjelju. Eron Vajt prilikom teškog pada nije povrijedio, ni slomio zglob i šaku, a pauza nakon ovakve vrste operacije je šest nedelja", objašnjeno je.

Ovako je izgledao njegov stravičan pad.

KK Crvena zvezda izrazila je veliku zahvalnost lekarima Bajerna i Marku Pešiću, direktoru kluba, kao i Svetislavu Pešiću koji su se angažovali i pomogli da Eron Vajt brzo bude zbrinut i primljen u bolnicu u Minhenu nakon povrede koju je doživio.

Izvor: printscreen/rts

Crvena zvezda je ukazala i na nesportsko ponašanje pojedinih članova Panatinaikosa.

"Takođe, naš klub primoran je da iskaže i veliko nezadovoljstvo neprimjerenim ponašanjem i upadicama pojedinih članova KK Panatinaikos tokom utakmice, a posebno nakon izuzetno grubog starta igrača Okara Vajta, počev od dijela igračkog kadra, kao i odsustva bilo kakve reakcije medicinskog osoblja i ljekara kluba čiji je Eron Vajt bio igrač".

Crveno-bijeli su poželjeli svom igraču brz oporavak, a objašnjeno je da će Eron Vajt nakon hirurškog zahvata napustiti bolnicu u Minhenu najkasnije u ponedjeljak.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC