• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 RADONJIĆ OTKRIO KAD SE VAJT VRAĆA I HOĆE LI BITI POJAČANJA: Analiziramo situaciju, ovakve stvari se ne dešavaju često!
 RADONJIĆ OTKRIO KAD SE VAJT VRAĆA I HOĆE LI BITI POJAČANJA: Analiziramo situaciju, ovakve stvari se ne dešavaju često!

RADONJIĆ OTKRIO KAD SE VAJT VRAĆA I HOĆE LI BITI POJAČANJA: Analiziramo situaciju, ovakve stvari se ne dešavaju često!

Trener crveno-belih pričao o pojačanjima i povredama pred novu sezonu.

 RADONJIĆ OTKRIO KAD SE VAJT VRAĆA I HOĆE LI BITI POJAČANJA: Analiziramo situaciju, ovakve stvari se ne dešavaju često! Izvor: Youtube/KK Crvena zvezda mts/printscreen

Na konferenciji za štampu pred početak nove sezone Dejan Radonjić je pričao o situaciji u timu sa povredama, ali i mogućim dolascima igrača pred početak sezone. 

Istakao je da će Eron Vajt biti van terena bar tri meseca, a da je situacija sa Dobrićem, Lazićem, Simonovićem i Davidovcem pod znakom pitanja, to jest da se ne zna tačno koliko će pauzirati. 

Novinarima su se obratila i nova pojačanja crveno-belih Nikola Ivanović i Nikola Kalinić koji su otkrili zašto su odlučili da se vrate među crveno-bele ove sezone i šta su im ambicije. 

13:09

KAD SE VRAĆA DOBRIĆ?

"Iskreno ne znam detalje, sve ide na bolje i oporavljam se i nadam se da ću uskoro biti na terenu sa ovom ekipom, prvo na treningu pa onda na utakmicama. Ne treba žuriti", istakao je Dobrić. 

13:08

EVO I KALINIĆA!

"Taj prijateljski turnir u Minhenu je samo prijateljski i davati prognoze je preuranjeno. Mi ćemo da radimo najbolje što možemo i na kraju dana videćemo šta će nam sezona doneti. Bitno je da ostanemo zdravi. Odluka o odlasku u Zvezdi bila je iz brojnih razloga, kako privatnih, tako porodičnih. Ova situacija sa koronom mi je otvorila oči da možda moram da budem bliže porodici. Ostvario sam se karijerno i finansijski i drago mi je što sam tu, sa nekim ljudima koje poznajem i sa kojima sam i ranije radio", rekao je Kalinić,

13:07

ZAŠTO JE IVANOVIĆ POTPISAO?

"Pre nego što sam potpisao razgovarao sam sa trenerom sa kojim sam ranije već sarađivao, a deifnitivno je to veliki izazov za mene igrati na najvećem mogućem nivou. Nisam imao tu priliku osim nekoliko mečeva pre nekoliko godina. Mislim da smo veliki optimisti povodom svega što se dešava i možda bismo da mogli da očekujemo velike i lepe stvari", rekao je Ivanović. 

13:05

Koliko igrača je potrebno za sezonu?

"Što se tiče broja igrača, ako se gleda iz perspektive ovoga što se nama desilo, mnogo igrača nam treba. Ali ne dešava se često ovakva situacija. Svakako se trudimo da imamo dovoljno igrača da možemo da iznesemo sezonu", otkrio je Radonjić.

13:04

HOĆE LI BITI ZAMENA ZA VAJTA?

"Situacija je kao što sam rekao teška i svi smo svesni toga. Što se tiče toga, analiziramo situaciju i probaćemo da nađemo najbolja moguća rešenja, videćemo šta će da bude. U ovom trenutku smatram da je apsolutno bitno da procenimo koliko se oporavljaju. Jer nije samo Aron koji je minimum tri meseca van terena po rečima doktora, ali da vidimo i za ostale igrače da li je to 10 ili 15 igrača van terena".

13:01

O VAJTU

"Kao što znate Vajt je duža pauza, za ostale igrače je vrlo senzitivno reći ko će koliko biti odsutan. Ono što mogu da kažem je da ćemo dati sve od sebe da budemo što bolji"

12:57

POČELO JE!

Trener Dejan Radonjić obratio se okupljenim novinarima i za početak je pričao o putu u Grčku koji je otkazan.

"Ja bih prvo rekao da smo od samoga starta imali određene probleme što se tiče tih povreda koje su se desile ranije. Nadali smo se da će to brzo da prođe i očekivali da ćemo imati mogućnost da možemo te pripreme da uradimo kako smo želli, To je koliko toliko bilo moguće do turnira u Minhenu, kad su se ti problemi pre turnira povećali, što nas je navelo na razmišlanje da bi odlazak u Grrčku doneo mnogo problema koji su i sada jako veliki za nas. Trudimo se da funkcionišemo i da prevazišđemo situaciju. Čekamo da povratkom igrača pokušamo da uradimo nešto do početka prvenstva i Evrolige i da budemo spremni za te prve izazove. Definitivno da nećemo biti kompletni u prvom meču protiv Splita. Tačnije, bićemo bez dosta igrača. Nadam se da to neće da se oseti u rezultatskom smislu."

12:55

Evo i povređenog Erona Vajta

12:43

Evo i ekipe

12:37

Dobrodošli!

Crvena zvezda je predstavila novi dres, ali sada predstavlja i novog igrača! Maik Cirbes je i zvanično potpisao novi ugovor i trener crveno-belih Dejan Radonjić če se obratiti medijima. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije