• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 aba liga mornar crvena zvezda
 aba liga mornar crvena zvezda

Dobrić heroj Zvezde - donio tešku pobjedu! Presudili sjajni šuter i surova dominacija u skoku

Vidjeli smo dramu u Baru, ali Ognjen Dobrić se postarao da Zvezda dobije ovaj meč!

 aba liga mornar crvena zvezda  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je otišla u Bar da pobijedi i uspjela je u tome, a razlog je jednostavan - sjajna igra Ognjena Dobrića! 

Bio je potreban heroj crveno-bijelima u ovom meču, neko ko će napadački pokrenuti ovaj tim, a kada je bilo najbitnije upravo je on pogađao i sa 22 poena je bio ključni igrač 

MORNAR - CRVENA ZVEZDA 69:77 (25:20, 13: 23, 14:15, 17:19)

Dominirala je u skoku Crvena zvezda tokom cijelog meča, završila je utakmicu sa 42 uhvaćene lopte naspram 23 ekipe Mornara, ali nikako nije uspijevala da prelomi ovu utakmicu. 

Uspijevao je tim crveno-bijelih da se odlijepi na +10 (41:31), bilo je i +6 na početku posljednjeg dijela meča, a onda je Mornar ušao u seriju poena i poveo šest minuta prije kraja 64:62.

Potom je Uskoković izjednačio, Davidovac uspio da sa penala donese prednost, a sve je prelomio sa šest vezanih poena. Kada se u finišu tim Dejana Radonjića odlijepio na 71:65 nije bilo povratka.

U posljednja dva minuta Uskoković i Kuzmić su poenima sačuvali crveno-bijelo vođstvo i mogao je tim Dejana Radonjića da se raduje pobjedi. 

Osim sjajnog Dobrića najbolji u redovima srpskog tima bio je Ognjen Kuzmić sa sjajnim dabl-dablom od 14 poena i 13 skokova, a dvocifren je bio i Uskoković sa 10 poena. 

Kod Mornara Luis je imao 16, Dejvis i Gordić po 13, a Lazić 12 poena. 

CRVENA ZVEZDA: Lazarević 2, Volters 6, Uskoković 10, Davidovac 3, Lazić 3, Mitrović 4, Kalinić 8, Dobrić 22, Holins, Simonović, Kuzmić 14 (13 sk), Cirbes 6

MORNAR: Luis 16, Mićović, Dejvis 13, Jeremić 9, Živanović, Šehović, Smit 2, Gordić 13, Rakočević, Lazić 12, Miković, Mozli 4

18:54

On je heroj!

Ognjen Dobrić se vratio! Sjajan meč je odigrao i sa 22 poena i 4 skoka je bio ključni igrač, 

Takođe surova dominacija u skoku gde je Crvena zvezda uspela da uhvati 40 lopti je presudila u ovom meču. 

18:52

Evo i tabele - ovo su crveno-beli hteli

Standings provided by SofaScore LiveScore

18:50

KRAJ! POBEDA CRVENE ZVEZDE!

Veliki promašaj Lazića, a onda Kuzmić hvata loptu i ponetira! Tajmaut!

Na kraju ovo ništa nije promenilo, tim Crvene zvezde je uspeo da saluva prendost. 

MORNAR - CRVENA ZVEZDA 69:77

18:44

39. minut: DOBRIĆ REŠAVA! 73:67

Dobrić na isteku napada pogađa! Sada je u mis meču sa Vilom Mozlijem i fauliran je. Daje jedan poen. Loš napad Barana i Uskoković daje poene u kontri. 

Dejvis završava na drugom obruču!

18:38

36. minut: OGNJEN DOBRIĆ! 68: 64 za Zvezdu!

Uskoković izjednčava, a onda Gordić promašuje! Luis faulira Kalinića, a onda faul nad Dejanom Davidovcem koji promašuje jedno, a onda pogađa drugo slobodno bacanje. 

Uskoković je odbrani Gordića, a onda Ognjen Dobrić daje trojku sa osam metara!

18:34

34. minut: VODI MORNAR! 64:62

Davidovac je sve spremio Dobriću, ali je on fauliran ispod koša. Daje oba penala. Nemanja Gordić lako prolazi Dobrića i polaže. 

Promašaj Voltersa iz floutera, a onda uz faul pogađa iskusni bek Mornara. Sa penala ima šansu da donese prednost svom timu. Promašuje!

Volters promašuje jako tešku trojku, Prikucava Lazić!

18:28

DRAMA U ZADNJIH 10 MINUTA! 60:58 za Zvezdu

Nema trojke Aleksandra Lazića preko Davidovca, a Volters je faulian u prodoru. Ide na liniju penala. Pogađa oba puta, a onda Holins pravi faul. 

Faul nad Kalinića u napadu! Luis ostaje sam na šutu i pogađa trojku. Kalinić promašuje trojku. Opet trojka Luisa i tajmaut Radonjića. 

18:22

KRAJ TREĆE ČETVRTINE! Zvezda vodi! 58:52

Uskoković daje jako loš pas, a Mornar ali loš napad Barana. Posle toga Dobrić promašuje ceo obruč, a Uskoković seče kontru faulom. 

Gordić daje poene iz okreta, a onda promašaj Davidovca ubacuje Cirbes u koš. Gordić promašuje trojku, a Holins brzo gubi loptu,. Sada Gordić ne greši. 

Cirbes promašuje i uz to faulira igrača Mornara, pa ga šalje na liniju penala. Jedno pogođeno bacanje. Mitrović daje poene sa zvukom sirene!

18:14

27. minut: Uskoković! 54:47

Trojka Ognjena Dobrića je prvi koš Crvene zvezde u trećoj četvrtini. Kuzmić uzima loptu, a onda Kalinić daje poene posle jako teškog prodora. 

Aleksa Uskoković pravi faul, a onda Jeremić promašuje. Cirbes je fauliran ispod koša, A onda Nikola Kalinić sjajno poentira ispod koša i odlepila se Zvzeda. Smit promašuje ceo obruč! Prolazi Uskoković!

18:07

DRUGO POLUVREME! Dve trojke Mornara i Radonjić reaguje! 44:43 za Mornar

Luis promašuje sa osam metara, a Lazareviću potom lopta beži u aut. A onda dobar pas Luisa i trojka Marka Jeremića - serija 10:0 Mornara. 

Težak šut iz dribliga i promašuje Kalinić. Dejvis ne pogađa, ali dolazi mu lopta u ruke. Mićović promašuje trojku, Opet trojka i tajmaut Dejana Radonjića!

18:03

Lista strelaca!

Ognjen Kuzmić je bio jednostavno nezaustavljiv sa 12 poena, a svi ostali su bili daleko iza njega. Kod Mornara Luis i Lazić su imali po 10 poena. 

17:48

KRAJ PRVOG POLUVREMENA! Zvezda vodi 43:38

Dejvis upućuje jako težak šut, a Mozli faulira Kuzmića. Daje oba bacanja centar Zvezde. Zakucavanje Mozlija i tajmaut Dejana Radonjića. 

Volters daje pas Davidovcu koji promašuje otvorenu trojku, a onda Kori Dejvis daje trojku. Promašuju Holins i Lazarević, pa onda i Volters! 

A onda Ostin Holins pravi treću ličnu grešku i izlazi. Luis daje poene u prodoru i to je kraj prvog poluvremena. 

17:43

18. minut: Dvocifrena Zvezda! 41:31

Brzoplet i loš napad Mornara, a onda Gordić pravi faul, ali ne uspeva ni Zvezda da postigne poene. Mićović promašuje, a Davidovac daje poene u raskoraku. 

Ostin Holins pravi nepotreban faul, ali onda blokira Luisa. Lazarević daje poene u prodoru i Zvezda prvi put na +10. Dejvis daje poludistancu, 

Holins promašuje trojku, a Kuzmić hvata ofanzivni skok. Volters daje flouter. 

17:37

15. minut: Serija 10:0! Vodi Zvezda 35:29

Lična greška Lazića, a onda Ognjen Dobrić daje trojku. Nemanja Gordić šalje loptu u aut. Potom faul Gordića nad Voltersom. Amerikanac promašuje oba bacanja, a onda Zvezda preko Luke Mitrovića opet vodi! 

Vil Mozli ulazi na teren! A Kalinić pogađa oiz teške pozicije! Sjajna blokada Kuzmića, a onda trojka Uskokovića!

17:31

13. minut: Opet vodi Mornar! 29:25

Posle tajmauta pogađa Mornar, ali posle promašaja za tri Marka Jeremića Zvezda ima šansu za izjednačenje. Luka Mitrović promašuje, hvata loptu, a onda promašuje i Dobrić. Nemanja Gordić daje brze poene i sada reaguje tajmautom Dejan Radonjić. 

17:27

DRUGA ČETVRTINA! Nerešeno - 25:25

Kreće druga četvrtina za Zvezdu trojkom Ognjena Dobrića, a sada ga je Nemanja Gordić zakačio po licu. Sudije gledaju snimak i sada sviraju faul Dobriću! 

Sada pogađa Luka Mitrović i mora tajmaut da traži Mornar!

17:21
17:21

KRAJ PRVE ČETVRTINE! Mornar vodi 25:20

Posle promašaja Mornar hvata loptu, a Tre Luis daje trojku iz drugog pokušaja. Tehnička za Dejana Radonjića, koji se bunio misleći da je bio faul u skoku. 

Fauliran je Cirbes i dao je oba slobodna bacanja. a onda u narednom napadu faulira Korija Dejvisa. On daje oba slobodna bacnaja, ali u narednom napadu faulira upravo Cirbesa. Sada Nemac daje oba bacanja. 

Poslednji napad Mornara završen trojkom Luisa.

17:16

8. minut: Lazić zatrpava koš Zvezde! 17:16

Volters šutira trojku, ali izlazi lopta iz obruča. Aleksandar Lazić daje još jednu trojku! Kalinić prolazi i pogađa, a onda faul u napadu Trea Luisa.

Dobrić pogađa poludistancu, a onda Aleksandar Lazić daje svoj deseti poen! Promašuje dodatno bacanje.  Faul nad Brankom Lazićem i on daje oba bacanja. 

Evo i Majka Cirbesa na terenu! Loš napad Zvezde, a Kalinić se zabio ispod koša i ništa nije uradio. 

Izvor: MN PRESS

17:09

5. minut: Kuzmić dominira ispod koša! 10:8

Imao je puno prostora Lazarević, namestio se i pogodio trojku. Ali vraća tu trojku Aleksandar Lazić. Istekao je napad Zvezde, nije stigao Volters da šutne. 

Opet nogom igra Kuzmić, a u zadnjim momentima poeni za Mornar u ovom napadu. Faul na Kaliniću, a Kuzmić daje poene ispod koša. 

Druga lična Lazarevića, a Aleksandar Lazić daje poene posle prodora. A Kuzmić vraća Holinsovu loptu u koš!

Izvor: MN PRESS

17:04

POČINJEMO! Traljavo na startu - 3:2 za Mornar

Loši napadji sa obe strane, sada Dejvis baca loptu u aut. a  prve poene na meču daje Ognjen Kuzmić ispod koša posle asistencije Nejta Voltersa.

Mićović ne pogađa flouter, a onda Ostin Hilins faulira Nemanju Gordića ispod koša i pogađa i dodatno bacanje. 

16:29

Ko nedostaje Zvezdi?

Ovo pitanje je ključno tokom celog oktobra. Na startu sezone trener Radonjić je imao mnogo problema, a taman kada su se vratili Branko Lazić i Maik Cirbes iz tima je ispao Nikola Ivanović. 

On je osetio tegobe na treningu pred meč sa Albom i neće ga biti u Baru. 

Izvor: MN PRESS

16:12

Zvezda za vrh - domaćin za spas!

Crvena zvezda želi da posle poraza od Albe na domaćem terenu popravi utisak i krene seriju od tri gosotvanja pobedom. Sa druge strane Mornar je u sezonu ušao ambiciozno, ali su ga četiri poraza zakucala za dno tabele. 

Domaćin jednostavno mora da beži sa dna, ali sada će imati težak posao!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije