• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miško otkrio - Vasa Micić ipak ide u NBA? Pričao o dva srpska MVP-a, pa Jokića uporedio sa čuvenim Hrvatom!

Autor Haris Krhalić

Rekao je i ko je najbolji ikada sa ovih prostora, a to nije Nikola Jokić!

 Misko Raznatovic Vasilije Micic ipak ide u NBA Izvor: MN Press/Profimedia

Jedan od najčuvenijih sportskih menadžera u Evropi Miodrag Miško Ražnatović dotakao se u razgovoru za hrvatske medije i dva srpska MVP-a.

On brine o karijerama Vasilija Micića i Nikole Jokića, a sada je otkrio da bi plej Efesa ipak mogao da ode u NBA!

Možda će vas zanimati

"Mnogi se neće složiti s mišljenjem da sam najbolji evropski agent svih vremena, ali u slučaju dileme, uvijek je najbolje posegnuti za statistikom. A ona kaže da nikada niko nije zastupao MVP-a NBA lige i Evrolige u istoj godini, uz naznaku da su obojica u agenciji od 17. godine te da nisu u tom trenutku uopšte obećavali takve svemirske visine", rekao je Ražnatović, pa otkrio:

"Kada je Micić u pitanju, mislim da je njegov odlazak u NBA ligu, nakon što je produžio ugovor s Efesom, samo odložen za godinu dana", dodao je on u intervjuu za hrvatski "Tportal". 

Priznao je Ražnatović da ni sam nije toliko očekivao od Nikole Jokića.

"Nisam to očekivao. Nije ni sam Nikola! Tim prije što je atipičan i ne uklapa se u stereotipe o NBA igračima, punim atleticizma. Ali njegova košarkaška inteligencija, talent i veliki rad, za koji mnogi ne znaju da stoji iza uspeha, doveli su ga na pijedestal. Njegov meteorski uspjeh dao je nadu svim klincima da mogu do zvijezda i bez prirodno urođenih vrhunskih atletskih sposobnosti."

Kada su ga hrvatski novinari pitali da uporedi Jokića sa nekom jugoslovenskom legendom on se odlučio za Krešimira Ćosića.

"On je zaista unikatan i vrlo ga je teško uporediti sa bilo kim. No možda je to ipak Krešo Ćosić, uz nadograđeni šut za tri poena", dodao je on. 

A za sada još uvijek ne može da kaže da je Nikola Jokić najbolji jugoslovenski košarkaš svih vremena, iako je bo MVP NBA lige. 

"To mi je najlakše pitanje. Dražen Petrović neuporedivo je bolji od svih koji su igrali i koji će ikada igrati. I dandanas, kada pogledam njegove utakmice, iznova se oduševim! Drugi na toj listi po meni bi bio Nikola Jokić, a treći prijeti da postane Luka Dončić", smatra on.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC