• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Licemjer! Napao Jokića s leđa, pa mu prijetio za istu stvar! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Nikola Jokić je imao sukob sa Markifom Morisom, a prije toga ga je napao i njegov brat Moris. I to s leđa!

 markus moris napad na jokića s leđa Izvor: YouTube/OnlyFamous/Screenshot

Nikola Jokić je nasrnuo na Markifa Morisa zbog nesportskog poteza, zbog čega su obojica izbačena sa meča i samo je Srbin suspendovan, a zbog toga je nastala prava bura u javnosti.

Prvo je Džimi Batler, košarkaš Majamija, prijetio Jokiću i tražio da se "nađu poslije meča", da bi se ubrzo potom oglasio i Markifov brat, takođe košarkaš Markus Moris, najavivši da će se osvetiti srpskom centru. Ono što je zanimljivo je da je i Markus već nasrtao na Jokića...

Prije dvije godine na meču Denvera i Niksa došlo je do sukoba poslije jednog duela dvojice snažnih košarkaša. Jokić je pokušao da dođe do ofanzivnog skoka, nije uspio, a kada je krenuo da trči nazad, Markus Moris ga je udario s leđa.

Srbin naravno nije oćutao, krenuo je na Morisa, međutim košarkaš Niksa ga je potom udario u grudi.

Pogledajte!

Zanimljivo, to je prošlo nekažnjeno, možda i zato što se Jokić nije bacio poput njegovog brata Markifa, a zanimljivo je da je provokacija došla s leđa. Baš to je Markus zamjerio Nikoli nakon duela na utakmici Denvera i Majamija, što će reći da je pomalo i licemjeran.

"Čekao si da moj brat okrene leđa! ZAPAMĆENO!", napisao je Moris nakon duela u noći između ponedjeljka i utorka o kom priča čitava NBA liga.

Podsjetimo, ovo nije ništa novo za braću Moris, imali su brojne incidente tokom karijere, možda je najsvježiji primjer duel Markusa i Dončića od prošle godine, kada je Slovenac pobjesnio na Amerikanca.

Ipak, vrijedi podsjetiti i da Jokića "čuvaju" njegova braća koja su se odmah na Tviteru oglasila i poručila Amerikancu da je sve trebalo da se završi na utakmici. "Opasni momci", kako često navijači Denvera vide Nemanju i Strahinju, zaprijetili su Markusu da ne pokušava ništa jer će onda morati sa njima da se obračunaju.

Ovako inače izgledaju Jokićeva braća...

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Republika Srpska

Dajte ljudi malo realnosti. Zasto imate potrebu da opravdavate bizonski nasrtaj na covjeka s ledja na ovaj nacin? Nije su ga ni Markus ni ovaj drugi napali s ledja kao sto je on kukavicki uradio. I nema potrebe da se botuje za covjeka koji nije u stanju da dodje u 26. godini da igra za reprezentaciju zbog umora.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC