• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Čestitam Crvenoj zvezdi, nastavićemo da radimo": Kratka poruka Željka Obradovića poslije derbija!

Autor Dragan Šutvić

"Htio sam da što više mogu pomognem ekipi, očigledno to večeras nije bilo dovoljno", rekao je trener crno-bijelih poslije "vječitog derbija" u kojem je bio izložen ružnim scenama.

 aba liga crvena zvezda partizan željko obradović Izvor: YouTube/Printscreen/KK Crvena zvezda mts

Trener Partizana Željko Obradović je obraćanje poslije "vječitog" derbija započeo čestitkom za domaće.

"Prvo želim da čestitam ekipi Crvene zvezde na zasluženoj pobjedi, igrali su tokom svih 40 minuta bolje od nas. Mi smo počeli utakmicu prilično dobro u napadu, radeći stvari koje smo probali da radimo na treningu, da igramo sa pasom više, ali ništa nismo ubacili. Imali smo katastrofalan šut za tri poena 1/10, uspjeli smo u trećoj četvrtini da se vratimo, ali nažalost u tom trenutku smo promašili slobodna bacanja i to je bilo sve što smo dobro uradili na utakmici", rekao je on.

Upitan između ostalog i za ambijent na derbiju, u kojem je u nekoliko navrata bio vrijeđan sa tribina, na šta je trener Zvezde Dejan Radonjić prekidao te uvrede, Obradović je rekao:

"Izuzetno sam zadovoljan odlukom da se vratim u srpsku košarku i bio sam izuzetno motivisan za ovu utakmicu, htio sam da što više mogu pomognem ekipi, očigledno to večeras nije bilo dovoljno i imaćemo vremena da analiziramo sve što se desilo. Bila je ovo 12. utakmica u sezoni, skor u ABA ligi je 7-1, u Evrokupu 3-1 i nema razloga da budemo nezadovoljni. Nastavićemo da radimo, očigledno je da njihova mladost dovodi do grešaka, mislim da je tu bio razlog što smo odigrali slabo, ali vrijeme radi za nas i probaćemo da budemo što bolji".

Za ambijent i publiku bio je upitan i u razgovoru za TV Arena sport:

"Čestitam Zvezdi još jednom na zasluženoj pobjedi", dodao je Obradović, bez želje da govori o ružnim scenama i uvredama kojima je bio izložen.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC