• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjelica počeo dobro, sad ima sve manju ulogu: Golden Stejt najbolji u NBA, Kari rešetao - skandirali mu MVP! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Zanimljivo veče u NBA ligi iako je bilo malo utakmica.

 Bjelica-igra-sve-manje-za-Golden-Stejt Izvor: Profimedia

Košarkaši Golden Stejta pobijedili su noćas Bruklin 117:99 i zadržali najbolji skor u NBA ligi, međutim zabrinjava što je Nemanja Bjelica nakon odličnog starta sezone počeo sve manje da igra za Voriorse, tako da prošle noći nije uspio da se upiše među strijelce za 11 minuta na parketu.

Voriorse je predvodio Stefen Kari sa 37 poena, sedam skokova, pet asistencija, dvije ukradene lopte i blokadom. On je šutirao trojke 9/14, a ukupno je imao šut 12/19, a tokom utakmice navijači su mu uzvikivali "MVP".

Endru Vigins postigao je 19 poena, Džordan Pul 17 poena, uz četiri asistencije i četiri skoka, a Drejmond Grin pobjedi je doprinio sa 11 poena, osam asistencija i četiri skoka.

U ekipi Bruklina najefikasniji je bio Džejms Harden sa 24 poena. Najbolji strijelac u ekipi Kevin Durent postigao je 19 poena i to je prvi put ove sezone da je postigao manje od 20 u jednoj utakmici.

Golden Stejt sada ima najbolji skor u ligi od 12 pobjeda i dva poraza, a Bruklin je na 10-5.

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobijedili su San Antonio 116:92 i nanijeli mu tako već treći uzastopni poraz za brigu Grega Popoviča. Pol Džordž postigao je 34 poena, uz devet skokova, četiri asistencije i dvije blokade za pobjednički tim, a slobodna bacanja šutirao je 12/13.

Redži Džekson postigao je 21 poen, uz šest skokova i četiri asistencije, Brendon Boston dodao je 13 poena, a Erik Bledso 11 poena uz šest skokova za ekipu iz Los Anđelesa.

U ekipi San Antonija Dedžonte Marej bio je najefikasniji sa 26 poena, 12 skokova i devet asistencija. Derik Vajt postigao je 19 poena, a Tadeus Jang i Keldon Džonson po 10 poena.

Košarkaši Jute pobijedili su Filadelfiju 120:85. Bojan Bogdanović predvodio je Jutu sa 27 poena i šest skokova, a Džordan Klarkson postigao je 20 poena uz sedam skokova. Rudi Gober postigao je 15 poena i imao je 17 skokova, Majk Konli 13 poena i sedam asistencija, a sa 13 poena utakmicu je završio i Donovan Mičel.

U ekipi Filadelfije najefikasniji su bili Šejk Milton sa 18 poena, Tajris Maksi sa 16 i Tobajas Haris sa 12 poena. To je bio peti uzastopni poraz Filadelfije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO/Beta)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC