• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pala krv na NBA parketu! Lebron udario prljavo, klinac jurio da ga prebije! Potpuni haos u Detroitu, rušio sve po terenu

Autor Mladen Šolak

Uznemirujuće scene na NBA utakmici! Sve je počelo Džejmsovim udarcem, koji je krvavi košarkaš Detroita po svaku cijenu htio da uzvrati!

 Tuca-na-Detroit-Lejkersi-Lebron-Dzejms-udario-Ajzeju-Stjuarta Izvor: Twitter/Bleacher Report/Screeenshot

Ove sezone tenzija je veća neko ranijih već od starta sezone, a u noći između nedjelje i ponedjeljka viđen je jedan od najvećih haosa posljednjih godina!

U toku utakmice Detroit - Lejkersi, Lebron Džejms (36) je nesportski udario krilnog centra Detroita Ajzeju Stujarta (20) - i to tako da se mladom košarkašu slivala krv niz lice!

Poslije početnog šoka i Lebronovog naivnog izvinjavanja da "nije namjerno", Stjuart je najprije krenuo da se sukobi sa njim, a onda je poslije nekoliko trenutaka jurnuo preko cijelog terena da prebije Rasela Vestbruka, koji je stajao sa strane i sve vrijeme ga izazivao.

Jureći ka Lejkersima, Stjuart je rušio po terenu pomoćnike, padao, dizao, se, ali srećom po Vestbruka nije stigao do njega. Potpuni haos u Detroitu!

Poslije svega, arbitri su odmah isključili Džejmsa zbog prljavog udarca, a za to vrijeme igračima i stručnom štabu Detroita pokušavali su da smire Stjuarta - i nikako nisu uspijevali. Otrčao je ka svlačionici i obezbjeđenje je sigurno moralo da reaguje!

Pogledajte čitavu situaciju:

A sve je počelo ovim Lebronovim udarcem!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC