• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zapalio" se Bogdan, sam pobijedio Filadelfiju: Spektakularan finiš - dao posljednjih 10 poena na meču i riješio (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bogdan Bogdanović je čovjek za velika djela, to je sada vidjela cijela SAD!

 odlična partija bogdana bogdanovića Izvor: Profimedia

Kada nema Treja Janga, nema brige za Atlantu. Jer tu je Bogdan Bogdanović!

Sjajni srpski bek je donio pobjedu svom timu nad Filadelfijom u trileru, a od svojih 15 poena na ovom meču sa posljednjih deset je bukvalno riješio utakmicu! 

ATLANTA - FILADELFIJA 98:96 (18:32, 33:19, 24:28, 21:19)

Možda će vas zanimati

Tih je bio Bogdanović do samog kraja meča, ali onda je pokazao da je igrač za velika djela. Po koji put u karijeri! Pri rezultatu 90:88 pojavio se kao furija na terenu i razbio rivala. 

Prvo je dao trojku kojom je doveo svoj tim u vođstvo 91:90, a onda je poslije tehničke dodijeljene klupi Filadelfije pogodio i dodatno slobodno bacanje za 92:90. 

Matis Tibul je izjednačio na 92:92, a srpski šuter je potom uz skok unazad pogodio dugu dvojku za novo vođstvo 94:92. To nije bilo sve, jer je sa šutom iz kornera odvojio svoj tim na 96:92 dva minuta do kraja i u narednom napadu je pogodio novi težak šut za 98:92. 

To je bilo to! Dovoljno je ovo bilo za pobjedu jer nije uspio tim Filadelfije da nadoknadi tih "minus šest" do kraja meča. 

Ovaj meč se igrao na mahove, pa je tako Filadelfija na početku napravila veliku prednost, a onda je u drugoj četvrtini tim Hoksa to anulirao. Na kraju je minijatura Bogdanovića na kraju meča sve riješila. 

Najefikasiji košarkaši na terenu bili su iz gubitničkog tima pa je tako Džoel Embid dao 23 poena, a Tajron Maksi je dodao 17, dok je 16 imao Tobajas Heris. 

Kod Atlante najefikasniji je bio Kem Rediš sa 18, Džon Kolins je imao poen manje, a Bogdanović je završio meč sa 15 poena. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC