• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željka brine jedna stvar - moraćemo da se dogovorimo sa Zvezdom! Obradović progovorio o problemu: Tako moramo do aprila!

Autor Haris Krhalić

Željko Obradović je poslije pobjede Partizana protiv Trenta pričao i o jednom problemu sa kojim se suočava njegov tim.

 Željko Obradović nakon pobjede Partizana nad Trentom Izvor: MN PRESS

Odličan početak Partizana u 2022. godini. Na tri utakmice su ostvarili tri pobjede. Posljednju u Evropi, savladali su Trento (97:65).

Od prvog do posljednjeg minuta su crno-bijeli diktirali tempo, tako da gostujući tim ni u jednom momentu nije ozbiljno priprijetio niti ugrozio srpski tim.

Trener Partizana Željko Obradović je čestitao svom timu na ozbiljnom pristupu i igri koju su prikazali, ali je pričao i o nekim problemima. Jedan od njih je svakako korona, virus koji je odvojio od terena Dangubića i Avramovića.

"Veliki problem je odlaganje utakmica i u Evroligi, Evrokupu, domaćim prvenstvima. Nije lako. Imali smo neki dobar kontinuitet treninga i zato igramo ovako. Igrači ozbiljno rade. Imali su po slobodan dan prošle nedjelje i to se sve odrazilo na dobru igru. Nadam se da će se Aleksa pridružiti treninzima u četvrtak. Dangubić je sedam dana van tima, bio je pozitivan bez simptoma, što pokazuje ovaj soj korone. Treba da nastavimo, ko god da je sposoban da radi, da se ponašamo normalno i da radimo ozbiljno", počeo je Obradović.

Ovako je meč izgledao:

Sve je išlo na vodenicu Partizana, pa je tako trofejni stručnjak mogao da odmori nosioce i da pruži priliku mlađima.

"Minutaža je bila raspoređena na 10 igrača, to je nešto najljepše što treneru može da se dogodi, da svi učestvuju u pobjedi, da se osjete važnim i da uživaju. U svakoj utakmici ima nekih stvari koje mogu bolje. Uvijek ima tih nekih stvari koje nisu bile dobre individualno i timski. Napravićemo analizu, vidjeće najbolje šta je moglo bolje. Pokušavamo da igramo brže, na tome insistiram na treninzima, probaćemo da rastemo na takav način."

Sada slijedi selidba iz "Arene" u halu "Aleksandar Nikolić". Mogao bi to da bude problem, pošto tamo igra i Crvena zvezda koja je imala nekoliko odloženih utakmica zbog korone, tako da će raspored biti zgusnut.

"Sa ovom utakmicom se selimo u 'Pionir', rekli su da smo tamo do početka aprila što je ogroman period. Šta je tu je. Probaćemo da vidimo i program koji Crvena zvezda ima, oni imaju treninge i odložene utakmice. Treba vidjeti koji su slobodni termini. Tamo smo igrali, nije nam nepoznato. Igramo tamo protiv Hamburga, selimo tamo i treninge, pošto će u Areni biti zauzeta i mala hala", zaključio je Obradović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC