• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ima iznenađenja! Poznati svi igrači koji će biti na Ol-staru: Jokić i Lebron zajedno, a može i Dončić sa njima!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Biće zanimljivo koga će odabrati Lebron i Durent.

 poznati učesnici nba all star 2022 Izvor: Profimedia

Srpski centar Nikola Jokić biće starter i na ovogodišnjoj Ol-star utakmici, čemu se ne raduje pretjerano, a sada je poznato i koje ćemo sve igrače gledati u sudaru superzvijezda 20. februara u Klivlendu.

U Lebronovom timu su pored Jokića još i Endru Vigins (Golden Stejt), Stef Kari (Golden Stejt) i Dža Morant (Memfis), dok su kod Duranta starteri još Janis Adetokunbo (Milvoki), Džoel Embid (Filadelfija), Trej Jang (Atlanta) i Demar Derozan (Čikago). Sljedeći zadatak kapitena je da izaberu rezerve...

Možda će vas zanimati

Kao i prethodnih godina, i ovoga puta ćemo gledati "draft" na kome će Džejms i Durent birati igrače bez obzira na to da li dolaze sa Istoka ili Zapada.

Koga mogu da izaberu?

Među rezervama su Devin Buker (Finiks), Džimi Batler (Čikago), Luka Dončić (Dalas), Drejmond Grin (Golden Stejt), Darijus Garland (Klivlend), Rudi Gober (Juta), Džejms Harden (Bruklin), Zek Lavin (Čikago), Kris Midlton (Milvoki), Donovan Mičel (Juta), Kris Pol (Finiks), Džejson Tejtum (Boston), Karl-Entoni Tauns (Minesota) i Fred Vanvlit (Toronto).

Draft će biti održan 10. februara, pa ćemo vidjeti koga će odabrati Lebron Džejms i Kevin Durent i kojim kriterijumima će se voditi prilikom tog odabira. Kvalitet, drugarstvo ili nešto treće?

Od igrača koji su možda i neočekivano "ispali" sa spiska izdvajamo Mikala Bridžisa, Džarena Džeksona, Džareta Alena, Džrua Holideja, Lamela Bola, Domantasa Sabonisa, Majlsa Bridžisa, Entonija Dejvisa...

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC