• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napao Durenta, javila se i njegova mama: "Dosta budalaština!" Opet su se posvađali na TV-u, ovo je baš zaboljelo asa!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Nečuveno je to što pričaš", napisao je košarkaš

 Svadja-Stiven-Ej-Smit-i-Kevin-Durent-javila-se-i-njegova-mama Izvor: YouTube/The Wendy Williams Show/HOT 97/The Players' Tribune

Kevin Durent je duže od decenije jedan od najboljih igrača na svijetu, a van parketa je poznat po tome da javno govori šta misli i da odgovara na kritike.

Nekad to radi sa lažnog Tviter naloga (kao kada se branio i pravdao zašto je otišao iz Oklahome u Golden Stejt), a nekad to radi pod imenom i prezimenom. Tako je postupio i ovog puta.

Poznati američki TV novinar Stiven Ej Smit žestoko je kritikovao Durenta i ko zna koji put ga uzeo na zub, izjavom da će, ako ne osvoji titulu sa Bruklinom, ostati upamćen po tome što je napustio Golden Stejt Voriorse.

Kada je to čuo, Kej-Di je odmah uzvratio. Za početak, evo šta je Smit rekao o njemu:

"Kevin Durent mora da donese neke odluke i već sam pričao o tome i reći ću opet. I hoću da budem veoma jasan, jer je možda gleda Durentova mama i samo hoću da budem siguran da sam veoma precizan. Kej-Di, znaš šta, ako izgubiš bićeš poznatiji zbog toga što si napustio Stefa Karija da bi se pridružio Kajriju Irvingu nego što si poznat po dvije titule i dva MVP priznanja u ta dva finala".

"Svi mi koji volimo košarku znamo koliko je Durent fenomenalan, a mislim da je najbolji na svijetu kada je zdrav. Toliko ga poštujem. Ali u medijima sam određeno vrijeme i biće ljudi, posebno ako Golden Stejt pobijedi, a Bruklin ne... Oni će gledati na njegov izbor da se pridruži Kajriju Irvingu i da se rastane sa Stefom Karijem. Samo to ću reći. Ne kažem da je to fer i da je pravično, niti da je fer. Mnogo stvari koje nisu fer postanu narativi".

Durent je u međuvremenu reagovao na Smitove prozivke i napisao mu na Tviteru ovu poruku:

"Stive, pošto si odlučio da koristiš ESPN da promovišeš svoju ličnu agendu, siguran sam da će tvoje potrčci trčati sa ovom pričom umjesto tebe. Ali ako vjeruješ da je moja karijera tako definisana, onda si ti jednostavno 'hejter'", napisao je Durent između ostalog.

"Nečuveno!", dodao je košarkaš, a Stiven Ej je odgovorio:

"Jeste nečuveno i ja ne navijam da tako bude, ali samo govorim o stvarima onako kako i jeste", dodao je Smit.

Na sve to, komentar je dala i Durentova mama. "Ponovo ti sa tvojim negativnim komentarima ograničenog razmišljanja? Kada ćeš biti bolji? Još važnije, kada ćeš se umoriti od ovih budalaština?", pitala je ona novinara na Tviteru. "Da gospođo, žao mi je!", napisao joj je.

Durent je u ovom trenutku povrijeđen (koljeno), a Bruklin je prošle noći na gostovanju Denveru bez njega doživio čak osmi poraz u nizu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC