• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanova partija sezone! Rešetao u Bostonu: Ubacio Seltiksima 26 poena, ali nije bilo dovoljno!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sjajna partija srpskog šutera!

 bogdan bogdanović 26 poena protiv bostona rekord sezone Izvor: Profimedia

Srpski NBA as Bogdan Bogdanović ubacio je 26 poena na nedjeljnom gostovanju Atlante Bostonu. Seltiksi su pobijedili 105:95, čime nisu dozvolili raspucanom Bogdanu (9/20 iz igre) i njegovom saigraču Treju Jangu (30 poena, 10 asistencija) da povedu Houkse ka "brejku" na terenu slavne franšize.

Bogdanović je sa 26 poena postavio košgeterski rekord ove sezone, u kojoj je imao i velike probleme se povredom, zbog koje mu je bilo teško da uhvati ritam. Ipak, dok februar odmiče on igra sve bolje, pa je i u subotnjoj utakmici protiv San Antonija ubacio 23 poena.

Bogdan je u Bostonu na terenu proveo 38 minuta i još jednom pokazao da više nema prepreka zbog povrede da nastavlja da podiže formu u odlučujućoj fazi sezone. Njegovi Houksi nisu u dobroj formi, imaju četiri poraza u posljednjih pet utakmica, pa ih čeka veliki posao u završnici ligaškog dijela, pred koji zauzimaju deseto mjesto na tabeli Istočne konferencije.

Seltiksi su ostvarili osmu pobjedu u nizu i na čelu sa sjajnim Džejsonom Tejtumom (ubacio 38 poena) pokazali da su u ovom trenutku trenutno ispred aktuelnih vicešampiona Istoka iz Atlante.

Tejtum je uz sjajno napadačko veče sabrao i 10 skokova, dok su se u njegovom timu istakli i centar Robert Vilijams sa 10 poena i 14 skokova i bek Džejlen Braun sa 17 poena. Sa druge strane, u dresu Atlante zbog povrede stopala nije bilo važnog igrača, krilnog centra Džona Kolinsa, koji neće igrati bar naredne tri utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC