• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kajri je u problemu - više ga neće u timu! Najkontroverznija NBA zvijezda opet mijenja klub, ko će ga uzeti?

Autor Dragan Šutvić

Ponovo se sprema za selidbu

 irving odlazi iz bruklina Izvor: Profimedia

Mnogo je toga napisano o plejmejkeru Bruklin Netsa Kajriju Irvingu ove sezone i malo je imalo veze sa košarkom i sa tim koliko je sjajan igrač, što je pokazao publici u Bostonu na početku serije u kojoj je njegov tim "počišćen".

Iskusni i ćudljivi plejmejker nije htio da se vakciniše i zbog toga nije igrao na domaćim utakmicama Bruklina sve do 27. marta i kao i ranije u karijeri našao je način da ipak ne igra i da ne bude uz saigrače, kojima je bio preko potreban.

Zbog svega toga, generalni menadžer Netsa Šon Marks otvoreno je rekao da sa Kajrijem ne prave dugoročne planove, što nagovještava da bi mogao da napusti Kevina Durenta i saigrače već ovog ljeta.

"To je nešto o čemu smo diskutovali i nastavićemo da razgovaramo i tokom ljeta. Nismo još održali nijedan razgovor o tome. Tražimo momke koji žele da dođu i da budu dio nečega što je veće od njih samih, da igraju nesebičnu, da igraju timsku košarku i da budu dostupni. To se ne odnosi samo na Kajrija, već i na sve ostale".

Marks je rekao da je "očigledno" da je Bruklin trpio zbog Irvingovog odsustva tokom sezone, kao i da je to uticalo na krah ekipe u završnici. Netsi su završili ligaški dio tek na sedmom mjestu tabele Istoka, aon je odigrao samo 29 utakmica i u njima prosječno postizao po 27,4 poena, uz 5,8 asistencija i 4,4 skoka.

Irving je stigao u Netse iz Bostona 2019, u jednom trenutku je bio u timu sa Durentom i Džejmsom Hardenom, ali su uradili premalo da bi se pamtio taj trio. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC