• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekad velikani, a sad Jokić! Američki novinar pobjesnio zbog trofeja za Srbina - MVP više nema smisla! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Američki novinar Nik Jang odavno ne krije da ne simpatiše Nikolu Jokića, ali sada mu je zaista teško palo što je Srbin dobio nagradu.

 Americki-novinar-pobesneo-zbog-MVP-Jokica Izvor: Profimedia/Twitter/screenshot/The_PhifthQ

Nekima se nije svidjelo to što je Nikola Jokić postao MVP regularnog dijela sezone drugi put zaredom, a jedan od njih je i američki novinar NIk Rajt. Poznati NBA analitičar je poznat kao Jokićev kritičar, a ova nagrada za srpskog centra ga je dotukla!

On je i ranije iznosio razne argumente protiv nagrade za lidera Denvera, a sada je javno rekao da je nagrada obesmišljena pošto je drugi put zaredom dodijeljena Jokiću.

"Ovo je sada još jedna stvar o kojoj ne moram da brinem. Trošio sam svoje vrijeme, istraživao, učio, bila mi je bitna titula MVP-a, a sada mi nije bitno. Nekada je ovo bilo zaista bitno", počeo je svoju tiradu Jang. 

On je naglasio da su nekada samo velikani mogli da odbrane trofej MVP-a NBA lige, a da sada to radi Nikola Jokić.

"Momci koji su odbranili titulu, znaćete neka od ovih imena: Vilt, Rasel, Karim, Mozes, Bird, Medžik, Majkl, Dankan, Janis, Lebron, Stef... A onda su tu Stiv Neš i Nikola Jokić. Nekada je to bilo rezervisano za najbolje od najboljih, velikane i Stiva Neša. Sada je to rezervisano za najbolje od najboljih, velikane, Stiva Neša i Nikolu Jokića", smatra jang.

Na kraju je naglasio da razumije da se nagrada odnosi na regularni dio sezone, ali je ipak morao da pomene da je Denver ispao iz plejofa. 

"Jako je teško... Znam da se nagrada dodjeljuje za regularnu sezonu, ali su mi ljudi koji su glasali za Jokića rekli da je bio defanzivno bolji od Embida i Janisa. Njih dvojica i dalje igraju i mi ih gledamo, Dobija nagradu dvije godine zaredom, a dvije godine zaredom je njegov tim kod kuće kada dobija nagradu. Bravo svima koji su glasali", završio je Jang. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC