• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Frka zbog Hardena i 47.000.000 dolara: Embid ga opet isprozivao, javio se i Medžik!

Autor Haris Krhalić

Džejms Harden je u jako lošoj formi, ali to ne znači da mora da brine. Naredne sezone ga čeka 47 miliona dolara.

 Embid isprozivao Hardena nakon poraza Izvor: Profimedia

Džimi Batler je dočekao svoju osvetu i izbacio je Filadelfija Seventisikserse iz plejofa, a poslije meča najviše kritika palo je na račun Džejmsa Hardena.

On je stigao u ekipu iz Bruklina kao superstar i od njega se očekivalo mnogo, ali je u plejofu potpuno zakazao. Sada ne samo da je ubacio jedva 11 poena, već je u drugom poluvremenu šutnuo dva puta i oba puta promašio. Prvi koji ga je napao odmah poslije meča bio je Džoel Embid!

Iako ni Kamerunac nije blistao u ovom plejofu, a na šestom meču serije nije uspio da donese trijumf svom timu, javno je rekao da je nezadovoljan igrama svog saigrača. 

"Naravno, sigurno je da smo očekivali Džejmsa Hardena iz Hjustona kada je stigao, ali on više nije taj igrač.Više je plejmejker, a u više navrata sam mislio da mora da bude agresivniji", rekao je Embid.

Nije ovo bio prvi put da Embid  kritikuje Hardena, a sada se u tome pridružio i Medžik Džonson. Jedan od najboljih plejmejkera u istoriji košarke iznio je svoje mišljenje.

"Džejms Harden ne smije da odigra ovako u neizvjesnom meču. Da samo dva puta šutne i da ne postigne poene u drugom poluvremenu?", zapitao se Medžik.

Harden naredne sezone ima opciju da potpiše produženje ugovora sa Filadelfijom i sigurno će to uraditi. Poslije ovakvih partija cijele sezone teško da bi od nekoga mogao da dobije 47.000.000 dolara koliko mu sljeduje ukoliko ostane u Fili.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC