• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda je preozbiljan tim, ona to kažnjava: Željko Obradović o kobnom padu Partizana u derbiju - "Veoma je jasno..."

Autor Haris Krhalić

"Ako neko prvi put igra finale ABA lige, ako ne shvata sa kojom motivacijom, željom i žarom mora da igra..."

 Željko Obradović nakon poraza od Crvene zvezde Izvor: Arena Sport 1/ Printscreen

Partizanov trener Željko Obradović dao je kratak komentar poslije poraza svog tima protiv Crvene zvezdena startu finala ABA lige.

"Apsolutno zaslužena pobjeda Zvezde, čestitam na tome što su poveli u seriji. Veoma je jasno da smo izgubili koncentraciju u samoj završnici prvog poluvremena i najgore odigrali kad se Zvezda odvojila, početkom drugog poluvremena. Te boljke traju dugo, Zvezda je iskoristila prednosti koje inače koristi i ostvarila je apsolutno zasluženu pobjedu", rekao je Obradović na konferenciji za novinare u "Pioniru".

Prema njegovim riječima, ključan period meča dogodio se početkom drugog poluvremena, kada je Zvezda bila u velikom naletu dok je Ognjen Dobrić pogađao teške šuteve za tri poena.

"Kraj prvog poluvremena, zadnji minut, i početak treće četvrtine odigrali smo izuzetno slabo. Prije svega odbrambeno, a onda i napadački, sve što smo odigrali u prvom poluvremenu smo stali. Protok lopte je bio slab, loše smo čitali, nismo se kretali, Zvezda je preozbiljan tim i to kažnjava".

Upitan za učinak igrača sa klupe, Obradović je rekao da Partizanov nastup treba posmatrati kroz igru čitavog tima, kao i da odgovornost za poraz na startu serije

"Bitan je uvijek tim, analiziraćemo utakmicu, pričali smo i poslije Budućnosti. Znate kako, ako neko prvi put igra finale ABA lige, ako ne shvata sa kojom motivacijom, željom i žarom mora da igra, to je njegov problem. Nikad neću da napadam igrače, uvijek ću kad se izgubi da počnem od sebe i uvijek ću da analiziram to gdje smo mi kao stručni štab griješili", dodao je Obradović.

Drugi meč finalne serije biće odigran u nedjelju, takođe pred Zvezdinim navijačima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC