• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba u NBA - Liga se proširuje, vraća se kultni tim: Dvije nove ekipe su spremne, zna se i kada će se priključiti!

Autor Haris Krhalić

Adam Silver je sve riješio, sada samo čekamo da informacija bude zvanična!

 NBA liga se proširuje Izvor: Profimedia

Pravi potres se sprema u NBA, prema riječima uticajnog sportskog novinara i kolumniste Džona Kanzana. On je javio da bi najjača košarkaška liga svijeta od 2024. godine mogla da ima dva nova kluba, pored 32 koja se već takmiče!

Kako javlja Kanzano prema njegovim informacijama sve je spremno za proširenje NBA i prvi čovjek lige Adam Silver je već spremio lokacije za dvije nove ekipe, od kojih je jedna vrlo dobro poznata! Prema izveštajima iz Amerike svoje NBA timove od sezone 2024/25 dobiće Sijetl i Las Vegas! 

Sijetl je imao bogatu NBA istoriju pošto su Supersoniksi koji su igrali u tom gradu bili NBA šampioni 1979. godine. Njihov kultni tim 90-ih igrao je čak i finale protiv Čikago Bulsa Majkla Džordana, ali Šon Kemp i Geri Pejton nisu 1996. godine uspjeli da sruše dinastiju Bulsa. 

Njihova posljednja sezona bila je 2007/08, a u toj godini kao pika na draftu uzeli su Kevina Durenta koji je više puta isticao da je ligi potreban povratak Supersoniksa, kao i da bi volio u karijeri da zaigra za taj tim. 

U Sijetlu bi sigurno ponovo vidjeli Sonikse, dok se za Las Vegas još uvijek ne znaju detalji, tj. potencijalno ime tima. Bilo je riječi o tome da će Portland Trejlblejzersi prestati da postoje jer su stavljeni na prodaju, ali je Džon Kanzan javio da je zapravo u igri samo promjena vlasnika i  da će Blejzerse kupiti Makenzi Skot, bivša žena Džefa Bezosa. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC