• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Apel KK Partizan navijačima: Svu energiju potrošite na Partizan, a ne na protivnika!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

KK Partizan se oglasio povodom kazne ABA i apelovao na navijače da se ponašaju fer i sportski.

 Apel KK Partizan navijačima Izvor: MN PRESS

Poslije odluke ABA lige da naloži Partizanu da smanji kapacitet dvorane "Pionir" za četvrti meč finala ABA lige crno-bijeli su obavijestili svoje navijače da će na meč sa Zvezdom u petak od 18:30 moći da uđu samo vlasnici sezonskih karata. 

"Ovakva odluka, posljedica je donošenja privremene mjere zatvaranja dijela hale "Aleksandar Nikolić" koju je donio disciplinski sudija AdmiralBet ABA lige. Prema važećoj privremenoj mjeri, zatvoreni će biti Parter 4, Parter B, prvih 13 redova u sektoru Superior, isti broj redova u sektorima pored njih, sektori iza klupa domaće i gostujuće ekipe kao i prvih 12 redova sektora Premium", navodi se u saopštenju KK Partizan. 

Partizan je naglasio i da je uložena žalba na ovakvu odluku, a da će ukoliko dođe do promjene odluke ABA lige obavijestiti svoje navijače. Takođe iznet je apel da se nikakvi incidenti ne događaju na četvrtom meču finala ABA lige. 

"KK Partizan NIS je uložio žalbu na ovakvu odluku i ukoliko na osnovu nje dođe do promjena prije sutrašnje utakmice, klub će što je brže moguće obavijestiti navijače. Ovim putem, KK Partizan NIS apeluje na navijače da ne ponavljaju nikakve ispade koji su doveli do zatvaranja dela dvorane, da svu svoju energiju i ljubav prema Partizanu usmere isključivo na pružanje podrške našim igračima, a ne vrijeđanju protivnika ili sudija", navodi se u saopštenju kluba. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC