• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Micić uzeo trofej Evrolige - a da to nije ni znao! Šok priznanje MVP-a: Pogledao sam u Šejna i shvatio...

Srpski košarkaš dominirao na F4 Evrolige u Beogradu, a moguće je da se to desilo i zbog nečega što niko drugi ne radi - Vasilije Micić ne zna koji je rezultat meča koji igra!

 Vasa Micić ne zna rezultat dok igra utakmicu Izvor: MN PRESS

Efes je ponovo postao prvak Evrope, a Vasilije Micić je na F4 u Beogradu stigao do drugog priznanja za najboljeg igrača završnog turnira. Njegovim poenima turski tim je stigao do finala, a kod Vase je bila lopta i u posljednjem napadu meča sa Realom, kada se lomio rezultat.

Ipak, on to nije znao... U šokantnom intervjuu koji je dao, Vasilije Micić otkriva da nikada ne gleda ka semaforu i da u posljednjim sekundama finalnog meča nije znao da je njegov tim u prednosti!

Kasnije je Šejn Larkin promašio posljednji šut na utakmici, ali je to bila dovoljno dobra akcija turske ekipe. Real Madrid je donio nevjerovatnu odluku da ne pravi faul, a Vasilije Micić je i pored toga igrao kao da njegovom timu nedostaje koš za pobjedu.

"Iskren da budem, nikada ne gledam u semafor. Tako je u posljednjih pet godina. Ne znam nikada koliki je rezultat. Samo želim da ostanem miran, koncentrisan. Protiv Reala sam htio da postignem koš, ali sam vidio Šejna u uglu da je sam i donio sam odluku za koju sam smatrao da je najbolja u tom momentu. Kada sam vidio da je on krenuo da se raduje shvatio sam da smo pobijedili, ja sam iskreno mislio da je rezultat bio izjednačen", rekao je Micić.

Pogledajte Vasu sa MVP priznanjem:

U finalu je asistirao, a u polufinalu spektakularno pogodio trojku protiv Olimpijakosa. Prisjeća se Vasa i tog meča.

"Generalno nemam plan. Protiv Olimpijakosa sam znao da moram da šutnerm jer je isticalo vrijeme i nisam htio da im dopustim da oni imaju posljednji napad", otkriva srpski bek.

Dva meča su imala određenih sličnosti, ali je najveća razlika bila u reakciji odbrane rivala.

"Protiv Reala je bilo slično. Htio sam da napadnem, ne znam zašto nisu faulirali, možda manjak koncentracije", ističe Vasilije Micić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC