• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA - Iz Crvene zvezde u CSKA iz Moskve! Transfer karijere ljubimca navijača crveno-bijelih!

Autor Mladen Šolak

Krilni košarkaš Zvezde potpisao za CSKA!

 Dejan Davidovac prešao u CSKA iz Moskve Izvor: MN PRESS

Dejan Davidovac odlazi iz Crvene zvezde, a njegov novi klub je CSKA Moskva. Na dan kada je nagovješteno i da bi krilni košarkaš crveno-bijelih mogao u Bajern, na društvenim mrežama se isprva pojavila glasina da je dogovorio uslove selidbe u Moskvu, u tim za koji od 2020. igra srpski centar Nikola Milutinov.

Nedugo potom, tu informaciju je potvrdio agent Miodrag Ražnatović, čime je zvanično potvrđeno da je ljubimac navijača Zvezde napustio klub! Nezvanično, navodi se da je njegova plata u Rusiji 800.000 evra po sezoni.

Transfer je potvrdio i moskovski klub i naveo da je Davidovac potpisao ugovor na 1+1 godinu.

"Dejan je svestran igrač koji može da igra na nekoliko pozicija. Njegov osnovni kvalitet su visok IQ, sposobnost dodavanja i širednja odbrane. Može da bude krilo koje dribla, napada i dodaje. Igrajući Evroligu sa Zvezdom pokazao je da je timski igrač, da nije sebičan i da voli da se nosi sa odbrambenim i visokim igračima. Želim mu da uspješno ispuni svoju ulogu u našem sistemu i našem klubu", poručio je trener CSKA Emil Rajković.

Oglasio se i sam Davidovac koji je u izjavi za klupski sajt CSKA rekao da mu je drago što će nastaviti srpsku tradiciju u moskovskom klubu.

"Veoma mi je drago što sam došao u legendarni CSKA. Nikada nisam igrao van Srbije i drago mi je što je moj prvi klub vani klub sa takvom reputacijom. Čast mi je da nastavim srpsku tradiciju u CSKA nakon takvih imena kao što su Ivković, Krstić, Teodosić... Bićemo vrlo motivisani da sljedeće godine vratimo trofej VTB lige", rekao je Davidovac.

Ovako je Davidovac govorio o pregovorima sa Zvezdom:

Pogledajte

00:40
Dejan Davidovac o Zvezdi
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić

Krilni košarkaš iz Zrenjanina promenio je klub nakon sedam godina od dolaska u Zvezdu. U tom periodu je prve dvije sezone proveo na pozajmici u FMP-u, a potom je 2017. priključen crveno-bijelima i dao je značajan doprinos osvajanju trofeja.

Prethodnih dana najavljeno je i da će se Zvezda rastati sa još jednim važnim igračem, Ostinom Holinsom, koji će po svemu sudeći nastaviti karijeru u Makabiju, koji pravi moćan tim za narednu sezonu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC