• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cibona se ne gasi - počela pripreme sa osam igrača! Legenda kluba najavljuje promjene: Dovodimo pojačanja

Autor Haris Krhalić

Marin Rozić najavio je da će Cibona dovesti nekoliko igrača u narednom periodu.

 Cibona započela pripreme Izvor: MN PRESS

Cibona se neće ugasiti, već je započela pripreme za novu sezonu. Uprkos teškoj situaciji i svim spekulacijama u prethodnim nedeljama klub se sprema za ABA ligu.

Novi trener Josip Sesar okupio je osam igrača i sa njima započeo sa treninzima. Tu su Krešimir Radovčić, Ivan Majcunić, Sven Smajlagić, Krešimir Ljubičić, Lovro Mazalin, Borna Kapusta, Ivan Perasović i Blaž Mesiček. Legendarni igrač kluba Marin Rozić, a sada sportski direktor, najavio je dovođenje pojačanja.

"Pregovaramo sa nekoliko igrača kako bismo formirali tim. Atmosfera unutar tima je pozitivna. Počeli smo da radimo dobro sa velikim entuzijazmom. Grupa je sastavljena od kvalitetnih mladih igrača koji imaju želju za radom. Doveli smo trenera koji može da razvije našu igru. Fokus nam je na radu sa mlađim igračima, dugoročna strategija je razvoj mladih talenata", rekao je Rozić.

Poruka iz Zagreba je jasna, rezultati neće biti u prvom planu u sezoni koja predstojić. Radiće se na nekim drugim stvarima i na dugoročnim planovima.

"Srećni smo što možemo zvanično da saopštimo da ćemo igrati u Premijer ligi Hrvatske i u ABA ligi. Glavni cilj ljetos bio nam je da spasimo klub od stečaja, naslijedili smo velika dugovanja i pred nama je težak period. Imamo kratkoročnu i dugoročnu strategiju i nadam se da ćemo dogodine razgovarati o novoj, jakoj, Ciboni. Glavni cilj ove sezone nam je stabilizacija kluba i rad na kompleksnim finansijskim pitanjima, kao i vraćanje kluba na pravi put", zaključio je Ivan Matasić, direktor kluba.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC