• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA plej pred Srbiju šutira trojke sa pola terena! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Tomaš Satoranski je svakako lider ovog tima Češke, a iako se još uvijek vidi da ga povreda muči pred duel sa Srbijom je pogađao nevjerovatne stvari! Od izvještača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića.

 Tomaš Satoranski spreman za meč sa Srbijom Izvor: MONDO/Nikola Lalović/MN Press

Pričalo se da se neće pojaviti na Eurobasketu, da je povreda previše ozbiljna, pa je skupio 18 minuta protiv Poljske, Pričalo se da neće igrati protiv Srbije, pa je na treningu pogađao trojke sa pola terena! 

Najveća zvijezda reprezentacije Češke i čovjek zadužen za organizaciju igre Tomaš Satoranski povrijedio se u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, ali pred meč sa Srbijom deluje ne samo da će igrati, već i da će uspjeti da bude više od statiste, što je bio u meču sa Poljskom.

Na prvom treningu reprezentacije Češke u "O2 areni" nismo mogli da ga vidimo kako trči i jasno je koliko se štedio, ali nišanske sprave je namjestio. Na samom kraju treninga Česi su šutirali sa pola terena, a Satoranski je odmah pogodio svoj šut na oduševljenje saigrača. Pogledajte taj momenat koji smo uspjeli da uhvatimo:

Pogledajte

00:19
Satoranski trojka sa pola na Treningu
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Za 17 minuta na parketu protiv Poljske doskorašnji NBA plej je upisao pet skokova i dvije asistencije, vidjelo se da se pomalo plaši prodora i da nije na sto odsto svojih mogućnosti, ali kada se lomilo selektor Ronen Ginzberg ga je uvodio kako bi dao dodatni impuls svom timu.

Sada je imao još jedan dan za oporavak i rehabilitaciju i očekuje se da protiv Srbije sigurno ima bar tih 17 minuta na terenu, a vjerovatno i neki poenterski učinak nakon Poljske protiv koje je šutnuo jedva dva puta. A na treningu smo jas no vidjeli koliko je opasan!

 Pred ovaj meč za srpske medije je pričao i Jan Veseli, koji je istakao da jedva čeka duele sa Nikolom Jokićem i demantovao navode nekih medija da je rekao da Česi znaju kako da zaustave dvostrukog MVP-a NBA lige. Meč počinje od 17:30 i jedno je sigurno - biće vatreno na terenu i na tribinama!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC