• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Selektor Pešić poslije demoliranja Finske objasnio: Ovo je ključ!
 Selektor Pešić poslije demoliranja Finske objasnio: Ovo je ključ!

Selektor Pešić poslije demoliranja Finske objasnio: Ovo je ključ!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Pratite konferenciju za medije selektora Svetislava Pešića poslije pobjede Srbije nad Finskom uživo uz MONDO.

 Selektor Pešić poslije demoliranja Finske objasnio: Ovo je ključ!  Izvor: MN PRESS - ARHIVA

Srbija je u prva dva kola pobjeđivala, ali je i štucala i imala neke padove u igri, a u trećem kolu sve je išlo kao po loju. Srpski tim je dominirao i na kraju je još jednom "pukla stotka"!

Sada čekamo selektora Svetislava Pešića na konferenciji za medije - da čujemo kako se tim sprema za ovakvu dominaciju!

23:12

Kraj konferencije

Završeno!

23:10

Milutinov i Nedović?

"Važno nam je bilo što je Nedović dobio minute da odigra, jer je jedno trening, a drugo utakmice. Drago mi je da ga je poslužio šut, da dobijamo jednog igrača više, Kuridža je odigrao ono što se od njega traži i jedna velika ekipa mora da ima potporu igrača sa klupe. Što se tiče Vanje, on ima stomačne probleme, bolove, uzeo je lijekove i nadamo se da će mu biti bolje. Što se tiče Milutinova ne znamo da li će da igra, ali treniraće sutra. Imamo kasnije i dan pauze, da napravi neki fond treninga što je njemu najvažnije", istakao je Pešić.

23:08

Kalinić o tome šta traži Pešić

"Sigurno da selektor Pešić tražio da budemo agresivniji, što je nekada moguće, a nekad ne, ali pokušavamo, trudimo se da što više njegovih zamisli ispoštujemo. Za sada to izgleda dobro i mi sve više i više prihvatamo njegove principe i nama je to bitno", istakao je on.

23:07

Pešić je ponovio da je najbitnija tranzicija

"Ne postoji Berlin, ne postoji osmina finala, postoji samo sljedeća utakmica. To je važno jer je bitno da se pobijedi, a i zato što samo ako daš maksimum možeš svoj nivo igre da podižeš", istakao je on.

23:06

Zna se šta je najvažnije!

"Mi mnogo pričamo i radimo na tome svaki dan, ubio sam ih pričom o tome kako je bitno to svaki dan, ta odbrana od tranzicije. Sve te ekipe do sada su dobre u tranziciji i to nas najviše zanima. Ne mislim da ne trebamo i ostale stvari da spominjemo, ali je odbrana tranzicije baza svake odbrane", objasnio je Pešić. 

23:04

Kalinić o Izraelu

"Mislim da je jasno da je Avdija lider, da su Mekel, Madar i Pnini jako dobri igrači. Pripremamo se za najbitnije mečeve u Berlinu, a za taj meč ćemo da se ozbiljno pripremamo", istakao je krilni igrač. 

23:03

Pešić sve analizirao ukratko!

"Prvo želim da čestiram svim igračima ne zato što smo pobijedili nego zato što smo imali ozbiljan stav od početka meča. Finski tim je ovdje najbolji u tranzicji i ovo je razlog zbog koga sam insistirao još jednom da svi igrači budu jako koncentrisani u odbrani tranziciji. Ako znate da su nam dali samo 13 poena iz tranzicije, a kada im kontrolišete tranziciju, kontrolišete im šut za tri poena", rekao je Pešić. 

23:03

Kalinić se oglasio

"Dobro smo se osjećali, davali smo otvorene šuteve, imali mnogo skokova, ali sve ovo je samo priprema za Berlin i najbitnije mečeve", rekao je on.

22:56

Kakav je ovo bio meč!

Ljudi moji, kakav meč! Srbija je počistila Finsku i pokazala kakav je tim i zašto je smatraju za favorita. Sada čekamo Svetislava Pešiča i Nikolu Kalinića. 

22:37

Čekamo selektora, da čujemo kako se igra ovako!

Srbija je pokazala impreisvnu igru i pregazila je Finsku u trećem kolu grupne faze Eurobasketa, a sada čekamo da pred novinare izađe selektor Svetislav Pešić. 

Pitaćemo ga kako se sprema tim za ovakvu dominaciju!

UKRATKO

  • Strašna Srbija!
  • Dominacija tokom celog meča!
  • Sad ćekamo Pešića!
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije