• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda se oglasila - Amerikanac je otišao: Loše počeo, loše završio, a sada napustio crveno-bijele!

Autor 000

Eron Vajt napustio je Crvenu zvezdu poslije sezone u kojoj nije opravdao očekivanja

 Eron Vajt napustio Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Američki krilni centar Eron Vajt napustio je Crvenu zvezdu. On je na Malom Kalemegdanu proveo godinu dana, a iako je bilo navoda da bi mogao da ostane i u nastupajućoj sezoni, to se neće dogoditi. Poslije svega viđenog od njega u takmičarskoj 2021/22, bilo je iznenađenje da Zvezda razmatra njegov ostanak, jer mu je nakon teške povrede prošle jeseni bilo potrebno dosta vremena da se vrati u takmičarski ritam, a kada je bio spreman nije pokazao mnogo, niti dao značajan doprinos osvajanju triple krune.

Ipak, rastanak je protekao prijateljski, Zvezda je naglasila da je Vajt na pravi način nosio dres kluba i poželio mu je sreću u nastavku karijere. "KK Crvena zvezda mts obavještava javnost da je u utorak sporazumno okončao saradnju sa američkim krilnim centrom Eronom Vajtom. Eron je u Crvenu zvezdu stigao prošlog ljeta, a u prošloj sezoni osvojio je sa našim klubom triplu krunu. I pored izuzetno teške povrede koju je zadobio na Magenta Kupu u Njemačkoj, tokom oporavka, i van terena i na parketu Eron je na pravi način nosio dres Crvene zvezde i predstavljao crveno-bijele. Eron Vajt je tokom jedne sezone u kojoj je osvojio tri trofeja odigrao 47 utakmica i postigao 290 poena. Klub ovom prilikom želi puno sportskih uspeha, sreće i zdravlja Eronu Vajtu u nastavku profesionalne karijere", piše u Zvezdinom saopštenju.

"Nisam dobro počeo, nisam dobro završio. Nije bila moja najbolja sezona. Šta reći? Morate da izvučete lekcije iz svakog iskustva", iskreno je priznao Vajt nakon prošle sezone, tokom koje je imao velike probleme i za povredama i sa formom, što ga je spriječilo da opravdanja očekivanja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC