• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pravo iz reprezentacije u dres Zvezde: Filip Petrušev debitovao, crveno-bijeli odigrali prvi meč pod Vladom Jovanovićem

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda u prvoj test-utakmici savladala Dinamik u hali "Aleksandar Nikolić". Debitovao je niz novih igrača Zvezde.

 Zvezda odigrala prijateljsku debitova Petrušev Izvor: kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda u utorak je odigrala prvu pripremnu utakmicu i u njoj ostvarila pobjedu protiv Dinamika, rezultatom 92:57. Test-meč je odigran u dvorani "Aleksandar Nikolić" i bio je zatvoren za javnost, pa su samo stručni štabovi i predstavnici klubova vidjeli debi nekoliko igrača u crveno-bijelom.

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bio je Ben Bentil sa 15 poena, Filip Petrušev se priključio ekipi poslije rastanka sa reprezentacijomu utorak i ubacio je 13, a po 12 su dodali Stefan Marković i Džejlen Adams koji je imao i 6 asistencija. Hasan Martin je bio najbolji skakač sa 7 uhvaćenih lopti na utakmici u kojoj je trener Vlada Jovanović dao značajnu minutažu i juniorima Nikoli Topiću i Lazaru Đokoviću.

Crvena zvezda će naredni pripremni meč odigrati u petak, protiv učesnika Evrokupa - rumunskog Kluža. Nakon toga će nastupiti na turniru u Antaliji, od 14. do 18. septembra. Od utorka je zvanično poznato da dio tima u tim mečevima neće biti američki krilni centar Eron Vajt, koji je napustio klub poslije godinu dana. Poslije turnira u Turskoj, Zvezda će otići u Nikoziju, gdje će učestvovati na turniru na kojem će igrati i Peristeri i Olimpijakos.

Zvezda će takmičarsku 2022/23 početi 1. oktobra, kada krene ABA liga, dok će nova sezona Evrolige za crveno-bijele krenuti 7. oktobra, kada će gostovati dvostrukom uzastopnom šampionu Evrope - Anadolu Efesu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC