• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Samo nemojte da se puvamo i pričamo svašta po Pragu! Pešić poslije Izraela poručio: Ne treba nam let u kosmos!
 Samo nemojte da se puvamo i pričamo svašta po Pragu! Pešić poslije Izraela poručio: Ne treba nam let u kosmos!

Samo nemojte da se puvamo i pričamo svašta po Pragu! Pešić poslije Izraela poručio: Ne treba nam let u kosmos!

Svetislav Pešić ponovo je istakao - nemojte da letimo, nemojte da pričamo da ćemo nekoga dobiti 20 razlike, ne treba nam to!

 Samo nemojte da se puvamo i pričamo svašta po Pragu! Pešić poslije Izraela poručio: Ne treba nam let u kosmos! Izvor: MN PRESS

Srbija je i četvrti put pobijedila na ovom Evropskom prvenstvu, a djeluje da je ovaj put bilo najteže. Nekoliko puta je srpski tim uspijevao da se odlijepi na veliku razliku, ali se žilavi Izrael vraćao i uspijevao da se vrati i zaprijeti, čak i da povede u jednom momentu.

Na kraju je tim Srbije pobijedio, a selektor je ponovo isticao pred medijima - samo nemojte da letimo, samo nemojte da očekujete previše i sve će biti u redu. 

Kompletan tok konferencije pogedajte u kartici RAZVOJ DOGAĐAJA

23:33

Hoće li biti slobodnog dana kao što je tražio Kalina?

"Već to planiramo šta će biti, naravno da su zaslužili, ali šta to znači slobodan dan ovdje, nema ovdje slobodnog dana. Vidječemo", istakao je Pešić

23:32

Pešić

"Ono što sam igračima rekao i što vama želim da kažem da ne potcjenjjujemo nijednog protivnika. Ostajemo skromni, ali vjerujemo u naše mogućnosti. Kako god vi pomislili ili mi koji vodimo ekipu, ponoviti onu utakmicu je dosta zahtjevno. Vi ste vidjeli kako je to izgledalo, da su se pojavile i neke jače ekipe ne bi mogle da nam pariraju Ja stalno kažem nemojte previše da se puvamo i da se pravimo važni. To što vi vjerujete u ovaj tim i volite reprezentaciju je lijepo, samo da se ne puvamo i pravimo važni ovdje po Pragu i da ne očekujemo da ćemo dobijati svakog 20 razlike. Da ne budemo navijači, nego da budemo smireni i da svako radi svoj posao. Vi volite reprezentaciju, ali nemojte da pravite velika očekivanja, jer to nama ne odgovara. Da ne letimo u kosmose, jer to nama ne treba. Vidjeli ste da u drugim grupama favoriti gube utakmice, pitajte njih zašto", naglasio je Pešić. 

23:29

Pešić o odbrani

"Sa odbranom nikada nismo zadovoljni, a sa Izraelom je teško jer su stalno u nekom iskakanju i mnogo su brzi. Mi skokove u odbrani nismo pretvarali u kontranapade. Previše smo igrali pet na pet, nismo stvarali prednost, malo smo se opteretili sa faulovima, a onda su nas poremetile neke povrede. Ovaj nam izađe, onaj nam izađe i svaki dan nas ponešto poremeti. Međutim ukupno gledano imali smo zadatak, htjeli smo da Avdiju opteretimo i to nije bilo lloše. Ali uvijek može bolje"; istakao je selektor. 

23:26

Stanje Lučića i Nedovića?

"Ne znam, vidjećemo kada nas obavijeste doktori", kratak je bio. 

23:24

Vasa je istakao - mirnoću!

"Svaki igrač koji igra za Srbiju zna da ne može da se pobijedi utakmica za 30, 35 minuta i moje mišljenje je da u ovakvim mečevima samo treba da budeš smiren do kraja. Mi ovdje na svakoj poziciji posedujemo veliki talenat, individualni kvalitet je bitan, ali ta smirenost donosi pobjede", istakao je Vasa!

23:21

Kako je trenirati Jokića?

"Kao i svakog drugog igrača! To je naša pozicija, svaki igrač je isti i hoćemo da pobijedimo svakoga u Pragu, hoćemo da igramo dobro u Berlinu i samo sa Nikolom Jokićem to nije moguće. Svaki tim koji hoće da pobijedi nekoga treba igrača kao što su Micić, Jokić. Gudurić, Kalinić ili kao Kuridža. TIm je bitniji od Jokića, a on zna šta je njegov posao. A uz to on voli da sve saigrače učine boljim. Jer zna da možemo da uradimo nešto samos a timskom odbranom i napadom", naglasio je selektor.

23:19

Pešić o meču

"Znali smo da ćemo imati težak meč sa Izraelom koji hoće da kontroliše ritam meča. Ipak postigli smo 89 poena, bez previše dobrog napada. Ipak pobijedili smo i dali 89 poena, Svaka utakmica je bitna da pobijedimo u njoj i da ako možemo naučimo nešto novo"; istakao je selektor. 

23:18

Evo šta kaže Micić

"Kao što ste pomenuli imali smo teškog protivnika, svaka im čast jer su se sjajno pripremili. Za nas je takođe ovo bila sjajna utakmica da se susretnemo sa jednom čudnom odbranom. Najbitnije je da smo pobijedili i da možemo da se spremimo za naredni meč", rekao je Micić.

23:15

Sa selektorom izlazi Vasilije Micić

Imao je sjajan meč naš plejmejker, a sada čekamo da se pojavi zajedno sa selektorom na pres konferenciji. 

22:55

Svašta smo videli, sad čekamo Pešića!

Srbija je više puta pravila ogromnu prednost na ovom meču i više puta je uspevala da je ispusti, a sada će se javnosti obratiti selektor Svetislav Pešić, 

UKRATKO

  • Jokić kao i svaki drugi igrač!
  • "Nemojte da se puvamo"
  • Čekamo da vidimo kako su Nedović i Lučić
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije