• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ataman slomljen - pogledajte njegovu reakciju na poraz! Spustio glavu, gledao u pod: Došli ste da mi se smijete! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Turska je imala šansu da prođe dalje i zakaže eventualni duel sa Srbijom u četvrtfinalu Eurobasketa, ali ih je šokantna završnica spriječila u tome. Od izvještača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića

 Ataman nakon eliminacije od Francuske Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Kakav smo meč gledali na startu nokaut faze Eurobasketa! Na kraju je Francuska posle produžetka savladala Tursku, a tragičar meča je Čedi Osman koji je promašio slobodna bacanja koja bi sasvim sigurno donijela pobjedu Turcima. 

Poslije svega dugo se čekalo obraćanje turskog tima, pola sata su novinari čekali da se pojave Ergin Ataman i igrači pred medijima, a selektor Turske je bio vidno uzrujan. Kada je došao na konferenciju za medije prvo je dugo gledao u sto, a onda podigao glavu i rekao:

"Loše se osjećam, tu je mnogo novinara koji hoće da prave šale na ovaj račun, ali neću komentarisati meč. Možda je ovo najgori meč u mojoj karijeri dugoj 26 godina, ali čestitam Francuskoj i želim joj sve najbolje", rekao je na startu. 

Pogledajte

00:24
Ergin Ataman
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Potom je istakao da su svi očekivali lagan poraz Turske, ali da je njegov tim uspio da se izbori i dođe do egala i meča u kome su mogli da pobjede.

"Svi misle da je Francuska mnogo bolji tim od nas, da bez Larkina nemamo nikakvu šansu, ali poslije početka koji je bio loš počeli smo da igramo bolje, Sertač Šanli je bio sjajan. Počeli smo da kontrolišemo meč. Naravno da je Francuska pobedila, ali mi smo zaslužili da pobedimo. Ovo je čudo, ali čudo koje se desilo protiv nas."

Na kraju je istakao da je njegovom timu bilo jako teško da igra u produžetku. 

"Želio bih da kažem da smo u posljednjoj četvrtini do posljednjih posjeda igrali odlično. U produžetku smo potpuno psihički pali. Nakon toga što su svi mislili da smo dobili meč jako je teško bilo igrati", iskren je bio Ataman.

Obratio se i Buharan Tunčer koji je takođe bio bijesan i tužan poslije ovog meča

"Ne znam šta da kažem, toliko sam bijesan i tužan. Ovo je neprihvatljivo, ovo nam se dva puta dešava. Prvo 2019. godine kada smo vodili sa dva poena razlike, onda smo promašili dva bacanja i sada nam se isto desilo", rekao je Tunčer.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC