• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FIBA javno rekla - čekaju Bodirogu da riješe sve probleme: Dejan zna detalje, ali znate, tu je i 11 klubova Evrolige...

Autor Dragan Šutvić

Dejan Bodiroga je novi prvi čovjek Evrolige, a upravo on bi mogao da bude spona između ECA i FIBA u rješavanju nagomilanih problema između ove dvije organizacije. Od izvještača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića

 fiba očekuje sastanak sa dejanom bodirogom  Izvor: MONDO/Nikola Lalović/MN Press

FIBA je pred utakmice za treće mjesto i za zlato na Eurobasketu napravila konferenciju za štampu na kojoj se analiziralo do sada urađeno i odgovaralo se na pitanja novinara.

S obzriom da je veliki dio priče bio i oko odnosa FIBA i Evrolige, predsjednik FIBA Evropa Turgaj Demirel odgoorio je na pitanje MONDA vezano za saradnju sa novim prvim čovjekom tog takmičenja Dejanom Bodirogom.

"Da, Dejan Bodiroga je predsjednik Evrolige i ja sam mu već čestitao jer je on bio sa nama četiri godine kao potpredsjednik KSS, dio borda FIBA Evropa i dio takmičarske komisije FIBA. Naravno on je bitan promoter evropske košarke, igrao je u mnogo klubova i vrlo duboko poznaje detalje problema evropske košarke. Naravno da ćemo uskoro se sastati i čuti", rekao je Demirel. 

Ipak, jasno je svima u FIBA da ne zavisi sve samo od nekadašnjeg legendarnog kapitena reprezentacije Jugoslavije, već da mora da se napravi dogovor sa timovima koji su zapravo vlasnici takmienja. 

"Znate da Evroliga ima 11 klubova koji su vlasnici takmičenja i prvo mora sa njima da priča, tako da poslije tih razgovora moramo da vidimo sa njim kako bi riješili trenutne probleme. Veoma smo optimistični kada je u pitanju budućnost", rekao je Demirel. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC