• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pomogao bih Srbiji da smo stigli do te utakmice! Nedović otkrio najteži momenat sa Eurobasketa

Autor Haris Krhalić

Nemanja Nedović otkrio je da je mogao da se vrati u samoj završnici takmičenja..

 Nemanja Nedović o povredi i Eurobasketu Izvor: MN PRESS

Srbija je Eurobasket završila u osmini finala porazom od Italije. Snovi o medalji raspršeni su na prvom koraku nokaut faze takmičenja. Tamo, nažalost, ekipi nije mogao da pomogne Nemanja Nedović koji se povrijedio na meču protiv Izraela. Bio je uz tim kao moralna podrška, ali je nedostajao takav tip igrača na parketu. Ko zna kako bi se stvari razvijale da je mogao da igra, a sve će dodatno taj poraz zaboljeti poslije njegove najnovije izjave.

Srpski reprezentativac pridružio se pripremama Crvene zvezde i pred početak sezone razgovarao je sa novinarima. Prije priče o klupskim obavezama uslijedila su pitanja o Evropskom prvenstvu. Priznao je i sam da je svima to veoma teško palo i da se još nisu oporavili. "Postoji psihički i emotivni umor više nego fizički. To Evropsko prvenstvo na sve je uticalo, emotivno nas je ispraznilo. Bio sam u timu 2015. godine kada smo izgubili polufinale na EP, nije bilo ovako. Vidim po igračima, svi su baš psihički ispražnjeni", priznaje Nedović.

Dok su saigrači otišli u Berlin na završnicu šampionata, Nemanja je otišao na drugu stranu. U Madrid. Tamo je pokušao da ubrza proces oporavka. Bio je na posebnom tretmanu, htio je da uradi sve kako bi se pridružio timu. Doktori su uradili sve što su mogli, čak je dobio i ohrabrujuće vijesti. Postojala je šansa da bude na terenu u završnici turnira.

"Da nisam otišao u Španiju, izludio bih u Pragu da sam sjedio po hotelu i da sam bezveze išao u Berlin. Sjetio sam se tog tretmana. Bilo je ohrabrujuće, rečeno mi je da ću moći da igram polufinale. Nažalost, nije se to dogodilo. Tretman će mi svakako dobro doći za početak sezone", zaključio je Nedović.

Pogledajte

05:41
Nemanja Nedovic
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC