• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katastrofa za Partizan - Smailagić pokidao tetivu! Alen odigrao tri meča u sezoni, opet mora na pauzu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mladi košarkaš se vratio nakon duge pauze, pa se povrijedio u trećem meču koji je igrao ove sezone.

 Alen Smailagić povrijeđen pukla tetiva Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana poraženi su od Barselone (79:68) u devetom kolu Evrolige, a to nije jedina loša vijest sa španske turneje. Već sada je jasno da na meču protiv Reala u Madridu nećemo gledati Alena Smilagića, koji je tokom susreta u Barseloni zaradio težu povredu. On će izvjesno propustiti susret sa Madriđanima u četvrtak, a zatim će biti jasnije kada bi mladi košarkaš mogao na teren.

Kako prenosi "MozzartSport", Smailagić je u finišu susreta protiv Barselone pokidao tetivu na domalom prstu, što je moglo i da se nasluti u trenucima kada se krilni požalio na povredu. On je odmah signalizirao da je teže povrijedio prst na svom tek trećem meču u novoj sezoni. Podsjećamo, tokom ljetnje turneje po Španiji Alen Smailagić zaradio je povredu zbog koje je propustio uvodni dio sezone, a vratio se tek na evroligaškom meču protiv Makabija.

Igrao je i u ABA ligi protiv Splita, da bi treća utakmica u novoj sezoni donijela novu povredu za srpskog košarkaša. O stepenu povrede i dužini oporavka više detalja će se znati nakon što se ekipa vrati u Beograd, poslije utakmice sa Real Madridom. Ipak, jasno je da Smailagiću sleduju snimanja i oporavak, a crno-bijeli se nadaju da hirurška intervencija neće biti potrebna u ovom slučaju.

Podsjećamo, crno-bijeli se na početku nove sezone strahovito muče sa povredama. Od početka nove sezone van stroja je Aleksa Avramović koji je zbog povrede propustio i Evropsko prvenstvo, a od skoro mu se na rehabilitaciji pridružio i Balša Koprivica koji u narednom periodu neće moći da pomogne saigračima. Te povrede će uticati i na ostale igrače jer Partizan ima veoma gust raspored u narednim nedjeljama - u četvrtak igra u Madridu, zatim gostuje Crvenoj zvezdi u ABA ligi, čeka Valensiju i Budućnost, pa protiv najvećeg rivala igra derbi i u okviru Evrolige. Svi ti mečevi igraju se do 8. decembra.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC