• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Duško Ivanović nakon pobjede u vječitom derbiju
 Duško Ivanović nakon pobjede u vječitom derbiju

Ivanović srušio Partizan, pa saopštio najgoru vijest: Teška povreda bacila sjenku na trijumf - evo kakva je situacija!

Pratite uživo obraćanje trenera Crvene zvezde Duška Ivanovića nakon prvog "vječitog derbija" u sezoni koji je njegov tim dobio.

 Duško Ivanović nakon pobjede u vječitom derbiju Izvor: Arena Sport /Printscreen

Crvena zvezda je sa 16 poena razlike savladala Partizan u prvom derbiju sezone, a na svom debiju u derbijima trijumf je upisao Duško Ivanović. Crnogorski stručnjak na klupi crveno-bijelih je naglasio da je njegov tim odbranom došao do pobjede, ali je odmah nakon toga donio jako loše vijesti za navijače crveno-bijelih.

Nikola Ivanović koji je morao van igre i van klupe u finišu prve četvrtine moraće na dužu pauzu, pošto je trener crveno-bijelih otkrio da je polomio rebro i da ga čeka makar mjesec dana pauze.

22:55

Kraj konferencije!

Konferencija za medije Duška Ivanovića je završena!

22:55

Ne može Zvezda sa Partizanom koš za koš!

"Protiv ekipe kao što je Partizan mi ne možemo da igramo koš za koš i to se sada pokazalo", kratko je prokomentarisao za kraj Duško Ivanović. 

22:53

Ivanović u autu!

"Lakše je kada se dobije, ali bili bi ti momci dobri i da se izgubilo. Lakše je kada se dobija!", rekao je Ivanović o atmosferi u ekipi, a onda se dotakao povrede Nikole ivanovića. 

"Nikola je nezgodnoi pao i biće odsutan duži period. Ima jedno rebro slomljeno, mislim da mu je drugo napuklo, biće odsutan jedno mjesec i po dana, ali dobro... Vratiće se", naglasio je on.

22:52

O ambijentu!

"Ambijent je bio izvanredan, osim ovih incidenata. Hajde da ne navijamo protiv sebe, ovo je sport, Nekad dobiješ nekad izgubiš, ali nemojmo protiv sebe", rekao je on.

22:51

Evo Ivanovića!

Neću da gledam statistiku! Mislim da je utakmica bila ne kvalitetna, ali jeste na vrlo, vrlo visokom nivou. Igrali smo protiv tima koji ima izvanredan napadački talenat. Kada smo ih malo pustili, oni su odmah imali lagane koševe. Ali velika je stvar da ova ekipa ima karakter i mislim da smo pobijedili sa odbranom!

21:02

Meč pun tenzije!

Vidjeli smo prekid u prvoj četvrtini, neizvjestan meč do samog kraja, ali su Nedović i Vildoza u finišu donijeli prilično ubjedljiv trijumf crveno-bijelima!

21:00

Čekamo Duška Ivanovića!

Nakon prvog "vječitog derbija" u sezoni trener Crvene zvezde Duško Ivanović može da se pohvali da ima pobjedu nad največim rivalom. 

UKRATKO

  • Zvezda pobijedila u prvom derbiju sezone!
  • Sada se obraća Duško Ivanović
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije