• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Crvena-zvezda-Mega uzivo prenos
 Crvena-zvezda-Mega uzivo prenos

CRVENA ZVEZDA POBIJEDILA 34 RAZLIKE!

Crvena zvezda deklasirala Megu u hali "Pionir"

 Crvena-zvezda-Mega uzivo prenos Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je očekivano lako pobijedila Megu u utakmici ABA lige. Konačan rezultat bio je 92:58 (25:16, 1917, 18:18, 30:7) pred 2.000 gledalaca u "Pioniru", gdje navijači crveno-bijelih željno iščekuju Fakunda Kampaca, Argentinca koji je u subotu došao na potpisivanje ugovora sa klubom sa Malog Kalemegdana, a u nedjelju je bio na ljekarskim pregledima.

U utakmici u kojoj je Mega pružala pristojan otpor do posljednje četvrtine, Zvezda je u posljednjih 10 minuta razbila protivnika, ubacivši čak 30 poena u tom kvartalu. Ivanović je dao šansu svim igračima koji su u nedjelju bili u "rosteru", a najefikasniji su bili Ognjen Dobrić i Nemanja Nedović, koji su ubacili po 16 poena.

Ovaj meč trebalo je da bude odigran u ponedjeljak, ali nije zbog zauzetosti Hale sportova "Ranko Žeravica". To je bio razlog da domaćinstva budu zamijenjena i da meč bude na programu dan ranije, što je očigledno prijalo Zveezdi, koja ga je iskoristila za malo jači trening. Mega je doživjela osmi poraz ove sezone i bodove u borbi za opstanak moraće da traži u susretima protiv timova kojima će moći ravnopravnije da se suprotstavi.

21:50

Strijelci

Nemanja Nedović i Ognjen Dobrić ubacili su po 16 poena i po četiri ubačene trojke. Svih 12 igrača Duška Ivanovića upisali su se u strijelce. Zvezda je timski ubacila 13 trojki iz 25 pokušaja.

Strijelci:

ZVEZDA: Vildoza 12, Lazarević 5, Mitrović 7, Lazić 5, Dobrić 16, Raduljica 2, Ilić 4, Nedović 16, Marković 3, Petrušev 11, Topić 4, Bentil 7

MEGA: Branković 13, Rudan 4, Uskoković 8, Kazalon 4, Đurišić 9, Cerovina, Rori 7, Grbović 7, Milosavljević 3, Mušikić, Stefanović 3.

21:46

- KRAJ UTAKMICE, ZVEZDA JE DEKLASIRALA MEGU -


Rezultat posljednje četvrtine je bio 30:7 i to je sve što je potrebno reći o tome kako je izgledao kraj utakmice.

Zvezda je ostvarila osmi trijumf ove sezone na Jadranu i sada će se pripremati za četvrtak i gostovanje Olimpijakosu u Evroligi. Na toj utakmici mogla bi da bude jača za argentinskog plejmejkera za Fakunda Kampaca, koji je doputovao u Beograd u subotu, na potpisivanje ugovora sa crveno-bijelima.

21:18

- Kraj treće četvrtine -

Luka Vildoza u stilu Radžona Ronda završava treću četvrtinu, lijepim potezom za 62:51. Iako je Mega spuštala zaostatak na sedam poena, crveno-bijeli su mirno kontrolisali rezultat i kroz treću četvrtinu.

20:47

- Poluvrijeme -

Crvena zvezda odlazi na pauzu sa dvocifrenom prednošću. Ubacila je osam trojku, od čega Ognjen Dobrić četiri, mada je veliki doprinos dao i Filip Petrušev. Dokaz timske igre ekipe Duška Ivanovića je i 13 asistencija. 

Izvor: MN PRESS

20:29

12' Zvezda vodi 32:18, odlični Filip Petrušev

Sjajno igra košarkaš Zvezde Filip Petrušev - Ubacio je sedam poena, atraktivno blokirao protivnike, a sada je učestvovao i u akciji koju je snažnim zakucavanjem završio Dalibor Ilić. Mega zove tajm-aut pri Zvezdinom vođstvu od 14 poena

Izvor: MN PRESS

20:06

3' Gde je Fakundo Kampaco?

Argentinski plejmejker stigao je u Srbiju u subotu uveče, ali još nije zvanično postao igrač crveno-bijelih, pa se njegov debi očekuje u četvrtak uveče, u Atini protiv Olimpijakosa.

Što se tiče meča, Zvezda vodi 14:9 poslije čletiri minuta košarke

Izvor: Twitter/kapetanMark

20:02

Zašto se meč igra večeras?

Iako je prvobitno utakmica trebalo da bude odigrana u ponedjeljak uveče, ipak se igra u nedjelju od 20 u "Pioniru" na zahtjev Mege, zbog zauzetosti Hale sportova "Ranko Žeravica"

19:50

"Mihajlović u sredinu, Mihajlović u vječnost"

I u hali "Pionir" okačen je transparent u Mihinu čast

19:40

Košarkaši Zvezde u majicama sa Mihajlovićevim likom

Crveno-bijeli su pred meč odali počast preminuloj fudbalskoj legendi i nekadašnjem asu Crvene zvezde

19:30

Dobro došli u tekstualni prenos

UKRATKO

  • Zvezda ubacila 30 poena u posljednjoj četvrtini
  • Igralo 12 igrača domaćih
  • Fakundo Kampaco još nije potpisao
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije