• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka pustio Džejevu pjesmu, pa ubacio 50 protiv Bobija Marjanovića!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Slovenački košarkaš poznat je kao veliki fan narodne muzike, pa je i tokom noći u kojoj je odigrao nestvaran meč odslušao neke dobro poznate pjesme.

 Luka Dončić slušao Džejevu pjesmu pa ubacio 50 poena Izvor: Profimedia/ATA Images /Antonio Ahel

Teksaški derbi u NBA ligi pripao je Dalasu, koji je savladao Hjuston (112:106). Impresivan je bio Luka Dončić koji je protiv ekipe Bobana Marjanovića bio veoma blizu spektakularnog tripl-dabl učinka. Slovenac je ubacio 50 poena, ima 10 asistencija i još osam skokova, a na Instagramu je otkrio da su mu uvertira za ovaj meč bili narodnjaci!

Poznato je koliko Luka Dončić uživa u muzici koja je najpopularnija na našim prostorima, a noćas su na repertoaru bile "Slavija" Džeja Ramadanovskog i "Čardak" Halida Bešlića. Uz te pjesme se jedan od najboljih igrača NBA lige opuštao pred meč koji je za Dalas posebno bitan zbog malog rivalstva u Teksasu. Uspelo je, pošto je Dončić bio impresivan na parketu.

Šutirao je 10/12 sa slobodnih bacanja, 11/18 za dva poena i 6/12 za tri, pa je bio ubjedljivo najefikasniji igrač na ovom susretu. U ekipi Dalasa samo su još Dinvidi i Bertans ostvarili dvocifren učinak (11 poena), ali je čak i to bilo dovoljno da se sruši Hjuston. Sa druge strane terena Boban Marjanović nije ulazio u igru, ali je imao priliku da se sretne sa dobrim prijateljem. Dončić je na Instagrmau podijelio i njihovu zajedničku fotografiju, kako ćaskaju na parketu prije meča u kojem je zablistao.

Inače, narodnjaci i Luka Dončić već godinama su jedna od najboljih kombinacija u NBA ligi. Amerikanci su zbog njega učili pjesmu "Miki, Milane", a na parketima širom SAD mogle su se čuti različite pjesme srpskih izvođača. Između ostalog, Luki Dončiću su "pjevali" Sloba Vasić, Dara Bubamara, Nedeljko Bajić, Tanja Savić, Sinan Sakić, Nataša Đorđević...

Izvor: Instagram/lukadoncic/printscreen

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC