• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teo bijesan kao nikad - krenuo na sudije, pa šutirao sve što mu se nađe na putu

Autor Haris Krhalić

Miloš Teodosić je i ranije znao da se naljuti na sudije, ali ovako nikad. Igrao je sjajan meč, sa 21 poenom bio najefikasniji u svom timu, a onda je izbačen kada se meč lomio.

 Miloš Teodosić bijesnio na sudije Izvor: Tweet/BasketNews

Dugo će se pričati o završnici utakmice Virtusa i Olimpijakosa u Bolonji. Na kraju je grčki tim pobijedio 85:83, ali uz seriju sumnjivih sudijskih odluka na kraju. Samo 19 sekundi prije kraja utakmice isključen je i srpski košarkaš Miloš Tedosić i to zbog protesta. 

Bilo je 84:80 za Olimpijakos, on je pokušao da trojkom vrati svoj tim u igru, a kada je promašio lopta je otišla u aut. Iako je izgledalo da je Saša Vezenkov posljednji igrao loptom sudije su dosudile loptu za crveno-bijele iz Pireja. 

Teodosić koji je već bio nervozan zbog nekih odluka sudija, to više nije htio da trpi. Prišao je sudiji i burno se pobunio, a zbog toga je odmah izbačen sa meča. Kada je izlazio sa terena frustrirano je šutnuo loptu, pogledajte cijelu situaciju:

Publika je bila bijesna takođe. Ljuti navijači su počeli da zvižde sudijama i cijela hala je brujala odjednom, a na kraju nije nijem ostao ni Serđo Skariolo. Odmah poslije utakmice se glasno pobunio protiv ovakvog suđenja u elitnom evropskom takmičenju.

"Igrači i treneri prave greške, ali ja se ne sjećam ovakve serije sudijskih grešaka, pogotovo u posljednjim minutima meča, a dosta sam star. Sve sam opet pogledao i odlijepio sam. Ali i sudije griješe", rekao je Skariolo, pa se dotakao i Teodosićeve reakcije: "Miloš je Miloš. U svojoj velikoj dobroti i kada ovako izgubi glavu u ovim situacijama. Nećemo da ga mijenjamo, prihvatićemo ga kakav je", istakao je Skariolo. Pogledajte reakciju publike na izbacivanje Teodosića: 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC