• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Armani Crvena zvezda uživo prenos
 Armani Crvena zvezda uživo prenos

Poraz Zvezde u Milanu - četvrti u nizu: Vratila se iz "minus 16", napravila dramu, ali nije izdržala do kraja!

Crveno-bijeli izgubili od Armanija u neizvjesnoj završnici

 Armani Crvena zvezda uživo prenos Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda izgubila je od Armanija 68:74, u utakmici u kojoj je pokazala mnogo veći karakter nego u prošlom porazu, u Bolonji, ali to nije bilo dovoljno da padne domaćin. Italijani su kontrolisali meč i vodili od 10 do maksimalnih 16 razlike do početka posljednje četvrtine, a onda su crveno-bijeli "naplatili" drastično agresivniju odbranu i počeli da se vraćaju. Ipak, uz jako loš šut za tri poena (4/21), to se ispostavilo kao nemoguća misija, iako ni domaći nisu pogađali (5/21).

Imali su crveno-bijeli i pored toga dva napada da se u završnici primaknu na posjed zaostatka, ali je u prvom Filip Petrušev iskoristio jedno od dva slobodna bacanja, za "minus 4" (64:68) na početku 39. minuta, a onda je Ognjen Dobrić promašio trojku za "minus 1". Iskusni Johanes Vojtman to je odmah kaznio trojkom i uveo meč u posljednji minut sa vođstvom Armanija od šest poena razlike.

U završnici se Zvezda bunila zbog diskutabilnog prekršaja "probuđenog" Bena Bentila (17 poena) na Šabazu Nejpijeru, kojim je presječena kontra crveno-bijelih pri skoru 66:70, a tačku na meč stavio je veteran Armanija Kajl Hajns, košem za konačnih 74:68. Zvezda je tako na kraju utakmice uspjela da se trgne poslije uglavnom anemičnog prvog dijela meča, ali je ipak pala i doživjela peti poraz u posljednjih šest evroligaških mečeva.

Sljedeću utakmicu odigraće u nedjelju protiv Igokee koju vodi trener Vladimir Jovanović, koji je trenirao crveno-bijele na početku sezone, a potom će se Zvezda spremati za nastavak serije evroligaških gostovanja - protiv Makabija 9. februara.

Crveno-bijeli otići će u Izrael sa skorom 10-12, dok je Makabi na 11-11.

  • ARMANI: Dejvis 10, Luvavu 8, Mitru-Long, Tonut 3, Meli 4, Beron 15 (3/6 za tri), Nejpijer 5 (5 as), Riči, Hol 14, Hajns 8, Datome, Vojtman 7.

  • ZVEZDA: Vildoza 11, Lazarević 1, Mitrović 7, Lazić, Dobrić 7, Ivanović, Ilić 5 (5 sk), Nedović 4, Marković 3 (5 as), Kuzmić 4, Petrušev 9, Bentil 17 (7 sk)

 Pročitajte tok meča klikom na "Razvoj događaja".

22:34

Poraz Zvezde u Milanu

Kajl Hajns pogodio je za konačnih 74:68 za italijanski tim! Pročitajte izveštaj meča klikom na "Uvodni sadržaj".

22:32

Faul zbog kojeg je Ivanović skočio

Ben Bentil odigrao je dobru odbranu na Šabazu Nejpijeru, Amerikanac je izgubio loptu, pao, a onda se čula sudijska pištaljka - 72:66, na 44 sekunde do kraja. Duško Ivanović je glasno protestovao zbog ovog prekršaja.

22:30

Ivanović mora da zove tajm-aut

Johanes Vojtman pogađa trojku i vraća Armani na mirnijih "plus 6" na kraju 39. minuta - 70:64. Duško Ivanović pozvao je tajm-aut.

Izvor: MN PRESS

22:28

Dobrić promašuje trojku za priključak

vezdin bek promašio je trojku za 77:78. imao je prostor na svojoj omiljenoj poziciji, pod uglom od 45 stepeni na desnoj strani, ali nije ubacio. Čak tri napada u jednom imali su prethodno igrači Armanija i nisu iskoristili.

22:27

Petrušev ne koristi prvo, a pogađa drugo slobodno bacanje. Zvezda je na "minus 4" (64:68), a počeo je 38. minut meča.

22:23

I Vildoza daje nadu!

Bili Beron je obuzdao Zvezdin nalet, a onda je Luka Vildoza pogodio trojku za Zvezdinih "minus 5" - 63:68! Ipak, usledio je loš napad, Dobrić nije šutirao za tri, Bentil je loše gađao iz reketa... Bila je to šansa da Beograđani priđu na posed zaostatka.

Izvor: MN PRESS

22:18

Evo je trojka, Dobrićeva!

Zvezda je opet na "minus 6" (57:63) i ima dovoljno vremena - još šest i po minuta.

22:16

Marković promašuje "otvorenu" trojku, Zvezda na 1/17!

Jako je teško bez šuta za tri vratiti se na ovakvom gostovanju, a Zvezda to nema čitave večeri. I Marković je promašio "čistu" situaciju, posle koje je Hol prodorom postavio "plus 10" za Armani.

Izvor: MN PRESS

22:14

Zvezda dugo nije bila ovako blizu!

Crveno-beli su u 32. minutu na "minus 6" (53:59). Uz definitivno čvršću odbranu, Zvezda je u napadu stekla šanse i iskoristila ih koševima Filipa Petruševa i Dalibora Ilića.

22:08

Zvezda dobija 3/4, ali Armani još na "plus 10"

Ognjen Dobrić pokušao je da pogodi na kraju deonice, ali je jedan njegov koš poništen zbog isteka vremena, a drugi nije bio precizan. Na kraju treće četvrtine, Italijani vode 59:49

Izvor: MN PRESS

21:58

Jako loš Zvezdin šut

Crveno-belima su neophodne trojke da bi se vratili u meč, a do finiša treće četvrtine ubacili su samo jednu iz 14 pokušaja. I to je razlog zašto Armani mirno vodi 56:46 u 27. minutu, iako ima još dovoljno vremena za preokret.

21:50

Zvezda pokušava da se vrati

Luka Mitrović je sa linije penala vratio crveno-bele na "minus 10" (42:52) u 25. minutu, a onda je poentirao i u kontri, za 44:52.Zaista veliku podršku imaju Ivanovićevi igrači i u ovom trenutku se samo oni čuju.

21:44

Bez većih promjena i u 3/4

Bili Beron u svom stilu ubacuje trojku za "plus 14" Armanija (50:36) u 14. minutu.

21:24

Pomračenje Zvezdine odbrane uz zvuk sirene

Ben Bentil dao je trojku, Luka Vildoza dodao je pogodak za Zvezdinih "minus 11" (43:32), ali je Dalibor Ilić napravio veliki kiks u odbrani u poslednjem napadu Armanija pred poluvreme. Lako zakucavanje za Kajla Hajnsa, dok nikoga nije bilo oko njega.

Armani vodi 45:32 na poluvremenu.

21:20

I Bili Beron u ritmu

Šuter Armanija pogodio je trojku za novo maksimalno vođstvo domaćih "plus 16" (43:27) u 19. minutu. U drugoj četvrtini rezultat je 21:9 za Italijane.

21:15

Greške, greške...

Šabaz Nejijer krade loptu Stefanu Markoviću, dodaje je Nejpijeru i postavlja "plus 12" za Armani u 18. minutu.

21:09

Armani u potpunoj kontroli meča

Prodor Stefana Markovića u 15. minutu i polaganje dalo je nadu u bolju igru Zvezde, ali Armani mirno vodi 34:24 dok odmiče druga četvrtina. Timote Luvavu, bivši igrač Mege, ubacio je osam poena do poluvremena za Armani.

20:59

Italijani se "odljepljuju"

Johanes Fojtman nastavlja gde je stao protiv Baskonije. Pre dva dana bio je najbolji igrač Armanija u pobedi, a sada je ubacio važnu trojku za najveće vođstvo Milana - 29:20. U toku je 12. minut.

20:52

Snažan faul na Kuzmiću

Armani vodi 20:18, a Nedović je našao Kuzmića u reketu u 10. minutu. Centar je snažno fauliran, pa su sudije pregledale da li je bio nesportski ili "običan" faul. Kuzmić je potom promašio oba pokušaja.

20:45

Bentil predvodi Zvezdu na početku

U duelu protiv svog bivšeg tima, krilni centar Zvezde pogodio je težak šut, za svoj šesti poen. Armani sada vodi 16:14.

Izvor: MN PRESS

20:38

Beron je ušao u ritam

Prodor uz kontakt, a onda i trojka iz teškog šuta, za vođstvo Armanija 13:8. Bivši šuter Crvene zvezde hvata zalet protiv bivšeg tima.

Izvor: MN PRESS

20:37

Marković za Dobrića - lijepa asistencija!

Zvezda čvršće kreće u ovaj meč nego u Bolonji, Marković odlično nalazi Dobrića, koji pogađa za izjednačenje, 6:6.

20:25

Počinje!

Startna petorka Zvezde je Stefan Marković - Ognjen Dobrić - Stefan Lazarević - Ben Bentil Filip Petrušev

20:10

Ponovo veliki broj navijača Zvezde u Milanu

16:40

Nedović igrao za Mesinu u Armaniju

Nemanja je sada u Forumu kao lider Zvezde, a bio je saigrač sa sedmoricom igrača italijanskog velikana koji su i sada u ekipi. Naravno, na drugoj strani je Bili Beron, koji je sa velikim uspehom igrao za Zvezdu od 2018. do 2020. Igrač Armanija bio je i Miroslav Raduljica, koji neće biti deo tima večeras

Izvor: Profimedia

16:37

Armani gubio cijelog januara - do ove nedjelje

Armani je početkom nedelje kod kuće pobedio Baskoniju, uz odličnu igru Johanesa Vojtmana, koji je postigao 16 poena uz osam skokova, a nije igrao protiv Zvezde u dramatičnom meču u "Pioniru". Ekipa Etorea Mesine pre tog meča protiv Španaca doživela pet uzastopnih poraza u Evroligi i gubila je celog januara - od Olimpijakosa, Albe, Žalgirisa, Asvela, Monaka....

Izvor: MN PRESS

16:32

Armani dominirao u 20. vijeku

U 20. veku, Milano i Zvezda odigrali su devet međusobnih mečeva između 1971. i 1989. godine, a Armani je ostvario čak osam pobeda u tim mečevima.

16:30

Milan u seriji pobjeda protiv Zvezde

Iako je Zvezda u Milanu ostvarivale neke velike pobede i iako ima skor 6-4 protiv Armanija, italijanski tim ostvario je poslednje četiri pobede u nizu u tom rivalstvu. Uključujući i onu poslednju, u Pioniru, koju je "overio" Bili Beron, ljubimac navijača Zvezde koji je bio vređan sa tribina nakon reakcije posle trojke.

Izvor: MN PRESS

16:24

Zvezda poslije 48 sati opet na parketu

Posle četiri poraza u prethodnih pet mečeva, Crvena zvezda istrčava u 20.30 na teško gostovanje - Armaniju. Ekipa Duška Ivanovića stigla je u čuveni "Forum" 48 sati posle poraza od Virtusa u kojem je potpuno podbacila i praktično čitav meč zaostajala dvocifrenom razliku.

Izvor: MONDO

16:22

Dobro došli u tekstualni prenos Armani - Zvezda

Duel u Mediolanum Forumu počinje u 20.30, dočekajte ga i ispratite uz MONDO.

UKRATKO

  • Armani - Zvezda 74:68
  • Crveno-bijeli doživjeli peti poraz u šest mečeva
  • Vratili se odbranom, katastrofalno šutirali trojke
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije